| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
امروزه تاثیرات مفید و مضر مواد غذایی مختلف روی تعدیل و تنظیم سیستم ایمنی انسان به اثبات رسیده است. این درس مقدمه ای است به منظور آشنایی با اصول و تعاریف اولیه علم ایمونولوژی و کاربرد آن در علوم و صنایع غذایی |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی با اصول اولیه و تعاریف علم ایمونولوژی در حوزه علوم و صنایع غذایی |
| 3 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با اصول و تعاریف اولیه علم ایمونولوژی شامل:
ساختمان و واکنش های آنتی ژ ن
ساختمان و واکنش های آنتی بادی
ساختار و بعضی خواص کلاس ها و زیر کلاس های ایمونوگلوبولین ها
آنتی بادی های تک دوده مانی
آزمون های بر پایه سنجش ایمنی
ایمنی ذاتی و ایمنی اکتسابی
ایمنی سلولی و مولکولی |
| 4 |
روش تدریس |
ارایه مطالب بصورت سخنرانی، پرسش و پاسخ و بحث گروهی |
| 5 |
وظایف دانشجو |
شرکت منظم در کلاس ها
مشارکت در مباحث
شرکت در آزمون های مستمر |
| 6 |
منبع |
|
| 7 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی مستمر: میان ترم، پایان ترم و آزمونک ها |
| 8 |
فایل |
Pdf File |