1 |
آلودگی و فساد مواد غذایی توسط میکروارگانیسم ها (آنزیمی و شیمیایی) |
|
2 |
تغییر فیزیکی و شیمیایی حاصل از فساد مواد غذایی |
|
3 |
میکروبیولوژی شیر و فراورده های لبنی |
|
4 |
میکروبیولوژی شیر و فراورده های لبنی |
|
5 |
میکروبیولوژی گوشت و فراورده های گوشتی |
|
6 |
میکروبیولوژی گوشت و فراورده های گوشتی |
|
7 |
میکروبیولوژی ماکیان |
|
8 |
میکروبیولوژی تخم مرغ و فراورده های آن |
|
9 |
مسمومیت ها و عفونت های با منشاء غذایی |
|
10 |
مسمومیت ها و عفونت های با منشاء غذایی (میکروارگانیسم های گرم منفی، میکروارگانیسم های گرم مثبت غیر اسپورزا و میکروارگانیسم های اسپورزا) |
|
11 |
مایکوتوکسین ها |
|
12 |
مسمومیت ویروسی |
|
13 |
میکروبیولوژی ماکیان |
|
14 |
میکروبیولوژی غذاهای کنسروی |
|
15 |
میکروبیولوژی شیرین کننده های طبیعی |
|
16 |
مسمومیت ها و عفونت های با منشاء غذایی (میکروارگانیسم های گرم منفی، میکروارگانیسم های گرم مثبت غیر اسپورزا و میکروارگانیسم های اسپورزا) |
|