تولید فیلم فعال ضد میکروبی بر پایه کیتوزان با پکسیگنان به صورت نانو لیپوزوم و آزاد: بررسی ویژگیهای فیلم و اثرات ضد میکروبی بر گوشت سینه مرغ در دوره نگهداری
شیلا قدیرزاد
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۲/۰۱
ارزیابی و مقایسه ویژگی های پروبیوتیکی و ایمونولوژیکی باکتریهای اسیدلاکتیک میکروبیوتای روده افراد سالم با بیماران سندروم روده تحریکپذیر
آی سودا عظیمی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۱/۲۸
غربالگری جدایههای enterococcus faecium غیر بیماریزا حاصل از پنیرهای سنتی با قابلیت مطلوب تکنولوژیکی برای تولید آمینهای بیوژنیک (روش مبتنی بر کشت، ژنهای تولیدکننده آنزیمهای دکربوکسیلاز و کروماتوگرافی)
تکتم فرخنده
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۲۸
غربالگری باکتریهای اسید لاکتیک پروبیوتیک بومی القاء کننده اینترلوکین 12 از مواد غذایی سنتی و نمونههای انسانی و ارزیابی مکانیسم دیواره سلولی آنها بر تعدیل سیستم ایمنی به منظور جلوگیری از رشد تومور
ثمانه حاتمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۶/۲۶
ارزیابی سویه های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جداشده از فراورده های لبنی سنتی به عنوان کشت همراه از نظر انتقال ژن های مقاومت به ونکومایسین در شرایط آزمایشگاهی و فرایند تولید پنیر لیقوان
نرگس ال عامر
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۳/۳۰
: بررسی اثر تنش ها بر تولید ترکیبات آنتی توموری توسط سویه های باکتری های اسید لاکتیک (لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس گاسری، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس فرمنتوم)
نسرین هادی نیا
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۱/۱۶
تولید فیلم کنسانتره پروتئین آب پنیر/پولولان با باکتریوفاژ a511 و بررسی اثر افزودن لایه پلی لاکتیک اسید: خصوصیات کاربردی و اثر ضد لیستریایی بر گوشت سینه مرغ در طی مدت زمان نگه داری
سارا کمالی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۳۱
غربالگری سویههای باکتری اسید لاکتیک بومی با خاصیت آنتی توموری با تکیه بر تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر و القاء اینترلوکین 12
پریناز مباشرپور
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۸
تولید آنزیم گلوتامات دکربوکسیلاز نوترکیب با منشا enterococcus faecium do در e.coli bl21 و بهینه سازی شرایط محیط کشت
هانیه یاربی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۱
بررسی مصرف سویههای تجاری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر متابولیسم روده در مدل سندروم روده تحریکپذیر موش صحرایی
نازیلا دردمه
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۲/۰۷
بررسی تولید باکتریوسین و چگونگی توزیع ژن های کد کننده باکتریوسین در باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست سنتی خراسان : بهینه سازی محیط کشت و به کارگیری به عنوان نگهدارنده بیولوژیک
ایدین ماه تابانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۰/۲۹
بررسی فعالیت ضد میکروبی و ویژگیهای آنتی اکسیدانی عصارههای آبی و اتانولی گل گیاه قاصدک
رؤیا رضائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۲۴
بقای کلی فاژ ms2 در گوشت سفید (مرغ) و قرمز (گاو) بسته بندی شده
فاطمه رحمتی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۰/۰۵
بررسی ویژگی های تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماری زا ایزوله شده از پنیر سنتی و کاربرد آن در دوغ
زهرا ایزدی مهر
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۵
بررسی ویژگی های تکنولوژیکی باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس زیر گونه لاکتیس ایزوله شده ازمراحل تولید پنیر لیقوان
سارا ترک زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۵/۰۷
بررسی خواص تکنولوژیکی سویه های استرپتوکوکوس ترموفیلوس جداشده از فرآیند تولیدکره مسکه جنوب خراسان
فتانه حسن زاده قلعه خان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۵/۰۷
اثر سویههای بومی و تجاری (لاکتو باسیلوس پلانتاروم و لاکتو باسیلوس فرمنتوم) بر پروفایل متابولیتهای ماست و سرم خون دو گروه مصرفکننده
سیدحمید نوربخش
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۲/۲۰
بررسی تولید γ-آمینو بوتیریک اسید (γ-amino butyric acid(gaba)) توسط سویه های لاکتوباسیلوس برویس (lactobacillus brevis ) در کشت خالص یا آمیخته، تحت تنش های اکسیداتیو، اسمزی و شرایط شبیه سازی اسیدی و صفراوی دستگاه گوارش (معده و روده) قبل و بعد از ریزپوشانی بوسیله ی آلژینات کلسیم
سحر ایران نژاد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۲/۰۴
ارزیابی بقای ویروس های روده ای در فرآیند تولید بستنی سنتی در شرایط آزمایشگاهی بر مبنا (male specific coliphage (ms2
شیلا قدیرزاد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۲
بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط مختلف بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ ms2
پرنیان پزشکی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۸/۲۹
بررسی امکان تولید فیلم ضد میکروبی با استفاده از صمغ قدومه شیرازی و نایسین: تولید، ساختمان و ویژگی های ضد میکروبی
لیلا منجذب مرودشتی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۰
ارزیابی خواص ضد میکروبی عسل ایرانی بعد از مایع سازی به کمک اولتراسوند
نادیا کابلی چلمردی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۴/۱۵
ارزیابی بقای ویروس های روده ای در فرآیند تولید کره سنتی در شرایط آزمایشگاهی بر مبنای male specific coliphage (ms2)
سعیده سادات فاطمی زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۶/۳۱
مقایسه روش ملکولی کمی (multiplex real time pcr) و روش شمارش ریسه های کپک (hmc) در تعیین میزان کپک های رب گوجه فرنگی جهت دستیابی به روشی نو در تعیین کنترل کیفی آلودگی کپکی
رضا کاراژیان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۳/۲۶
ارزیابی تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی روی زنده مانی و تفکیک ویروس های روده ای با استفاده از انتروباکتریوفاژ مدل ms2
سمیه اقحوانی شجری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۱۱/۲۶
رد یابی منشاء باکتریوفاژ male specific(f+)rna درکاهوی نیشابور، بعنوان نماینده ای از ویروس های روده ای با استفاده از روشrt-pcr
مژگان یزدی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۱۹
ردیابی منشا باکتریوفاژهای male specific (f+) rna به عنوان نماینده ای از ویروس های روده ای درسبزی تره وجعفری نیشابور با روش rt-pcr
دینا شهرام پور
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۱۸
ارزیابی بقای حرارتی انتروباکتریوفاژ ms2 به عنوان شاخص ویروس های روده ای طی فرایند حرارتی شیر خام
سیدرضا سادات الحسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۱
ارزیابی بقای ویروس های روده ای در فرآیند تولید ماست با استفاده از male-specific coliphage(ms2)
سمیه مرادی مقدم
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۱۱/۰۹
بررسی خواص ضد باکتریاییlactococcus lactis ایزوله شده از پنیر لیقوان با تکیه بر شناسایی ژن های ساختمانی lacticin - nisin - lactococcin
محمدعلی عطار
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱
بررسی وجود عوامل بیماریزایی و مقاومت به آنتی بیوتیک در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر لیقوان
مهری جغتائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۶/۱۹
ارزیابی ارتباط بین پارامترهای میکروبی وشیمیایی باحضور آفلاتوکسین در نان خشک با استفاده از مدلهای ریاضی پیشگو