فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۳۲

تولید فیلم فعال ضد میکروبی بر پایه کیتوزان با پکسیگنان به صورت نانو لیپوزوم و آزاد: بررسی ویژگی‌های فیلم و اثرات ضد میکروبی بر گوشت سینه مرغ در دوره نگهداری

شیلا قدیرزاد
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۱۲/۰۱

ارزیابی و مقایسه ویژگی های پروبیوتیکی و ایمونولوژیکی باکتری‌های اسید‌لاکتیک میکروبیوتای روده افراد سالم با بیماران سندروم روده تحریک‌پذیر

آی سودا عظیمی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۱۱/۲۸

غربالگری جدایه‌های enterococcus faecium غیر بیماری‌زا حاصل از پنیر‌های سنتی با قابلیت مطلوب تکنولوژیکی برای تولید آمین‌های بیوژنیک (روش مبتنی بر کشت، ژن‌های تولیدکننده آنزیم‌های دکربوکسیلاز و کروماتوگرافی)

تکتم فرخنده
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۲۸

غربالگری باکتری‌های اسید لاکتیک پروبیوتیک بومی القاء کننده اینترلوکین 12 از مواد غذایی سنتی و نمونه‌های انسانی و ارزیابی مکانیسم دیواره سلولی آن‌ها بر تعدیل سیستم ایمنی به منظور جلوگیری از رشد تومور

ثمانه حاتمی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۶/۲۶

ارزیابی سویه های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جداشده از فراورده های لبنی سنتی به عنوان کشت همراه از نظر انتقال ژن های مقاومت به ونکومایسین در شرایط آزمایشگاهی و فرایند تولید پنیر لیقوان

نرگس ال عامر
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۳/۳۰

: بررسی اثر تنش ها بر تولید ترکیبات آنتی توموری توسط سویه های باکتری های اسید لاکتیک (لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس گاسری، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس فرمنتوم)

نسرین هادی نیا
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۱۶

تولید فیلم کنسانتره پروتئین آب پنیر/پولولان با باکتریوفاژ a511 و بررسی اثر افزودن لایه پلی لاکتیک اسید: خصوصیات کاربردی و اثر ضد لیستریایی بر گوشت سینه مرغ در طی مدت زمان نگه داری

سارا کمالی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۳۱

غربالگری سویههای باکتری اسید لاکتیک بومی با خاصیت آنتی توموری با تکیه بر تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر و القاء اینترلوکین 12

پریناز مباشرپور
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۷/۲۸

تولید آنزیم گلوتامات دکربوکسیلاز نوترکیب با منشا enterococcus faecium do در e.coli bl21 و بهینه سازی شرایط محیط کشت

هانیه یاربی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۷/۲۱

بررسی مصرف سویه‌های تجاری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر متابولیسم روده در مدل سندروم روده تحریک‌پذیر موش صحرایی

نازیلا دردمه
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۲/۰۷

بررسی تولید باکتریوسین و چگونگی توزیع ژن های کد کننده باکتریوسین در باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست سنتی خراسان : بهینه سازی محیط کشت و به کارگیری به عنوان نگهدارنده بیولوژیک

ایدین ماه تابانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۰/۲۹

بررسی فعالیت ضد میکروبی و ویژگی‏های آنتی اکسیدانی عصاره‏های آبی و اتانولی گل گیاه قاصدک

رؤیا رضائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۲۴

بقای کلی فاژ ms2 در گوشت سفید (مرغ) و قرمز (گاو) بسته بندی شده

فاطمه رحمتی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۰/۰۵

بررسی ویژگی های تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماری زا ایزوله شده از پنیر سنتی و کاربرد آن در دوغ

زهرا ایزدی مهر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۵

بررسی ویژگی های تکنولوژیکی باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس زیر گونه لاکتیس ایزوله شده ازمراحل تولید پنیر لیقوان

سارا ترک زاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۵/۰۷

بررسی خواص تکنولوژیکی سویه های استرپتوکوکوس ترموفیلوس جداشده از فرآیند تولیدکره مسکه جنوب خراسان

فتانه حسن زاده قلعه خان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۵/۰۷

اثر سویه‌های بومی و تجاری (لاکتو باسیلوس پلانتاروم و لاکتو باسیلوس فرمنتوم) بر پروفایل متابولیت‌های ماست و سرم خون دو گروه مصرف‌کننده

سیدحمید نوربخش
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۲/۲۰

بررسی تولید γ-آمینو بوتیریک اسید (γ-amino butyric acid(gaba)) توسط سویه های لاکتوباسیلوس برویس (lactobacillus brevis ) در کشت خالص یا آمیخته، تحت تنش های اکسیداتیو، اسمزی و شرایط شبیه سازی اسیدی و صفراوی دستگاه گوارش (معده و روده) قبل و بعد از ریزپوشانی بوسیله ی آلژینات کلسیم

سحر ایران نژاد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۲/۰۴

ارزیابی بقای ویروس های روده ای در فرآیند تولید بستنی سنتی در شرایط آزمایشگاهی بر مبنا (male specific coliphage (ms2

شیلا قدیرزاد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۲

بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط مختلف بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ ms2

پرنیان پزشکی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۸/۲۹

بررسی امکان تولید فیلم ضد میکروبی با استفاده از صمغ قدومه شیرازی و نایسین: تولید، ساختمان و ویژگی های ضد میکروبی

لیلا منجذب مرودشتی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۶/۲۰

ارزیابی خواص ضد میکروبی عسل ایرانی بعد از مایع سازی به کمک اولتراسوند

نادیا کابلی چلمردی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۴/۱۵

ارزیابی بقای ویروس های روده ای در فرآیند تولید کره سنتی در شرایط آزمایشگاهی بر مبنای male specific coliphage (ms2)

سعیده سادات فاطمی زاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۳۱

مقایسه روش ملکولی کمی (multiplex real time pcr) و روش شمارش ریسه های کپک (hmc) در تعیین میزان کپک های رب گوجه فرنگی جهت دستیابی به روشی نو در تعیین کنترل کیفی آلودگی کپکی

رضا کاراژیان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۳/۲۶

ارزیابی تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی روی زنده مانی و تفکیک ویروس های روده ای با استفاده از انتروباکتریوفاژ مدل ms2

سمیه اقحوانی شجری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۱/۲۶

رد یابی منشاء باکتریوفاژ male specific(f+)rna درکاهوی نیشابور، بعنوان نماینده ای از ویروس های روده ای با استفاده از روشrt-pcr

مژگان یزدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۱۹

ردیابی منشا باکتریوفاژهای male specific (f+) rna به عنوان نماینده ای از ویروس های روده ای درسبزی تره وجعفری نیشابور با روش rt-pcr

دینا شهرام پور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۱۸

ارزیابی بقای حرارتی انتروباکتریوفاژ ms2 به عنوان شاخص ویروس های روده ای طی فرایند حرارتی شیر خام

سیدرضا سادات الحسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۱/۲۱

ارزیابی بقای ویروس های روده ای در فرآیند تولید ماست با استفاده از male-specific coliphage(ms2)

سمیه مرادی مقدم
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۱/۰۹

بررسی خواص ضد باکتریاییlactococcus lactis ایزوله شده از پنیر لیقوان با تکیه بر شناسایی ژن های ساختمانی lacticin - nisin - lactococcin

محمدعلی عطار
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۱/۱۱

بررسی وجود عوامل بیماریزایی و مقاومت به آنتی بیوتیک در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر لیقوان

مهری جغتائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۱۹

ارزیابی ارتباط بین پارامترهای میکروبی وشیمیایی باحضور آفلاتوکسین در نان خشک با استفاده از مدلهای ریاضی پیشگو

محمد سهرابی بالسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۸/۳۰