1 |
تعطیل رسمی |
|
2 |
کلیات - آشنایی با علم اقتصاد- هزینه فرصت و امکانات تولید |
|
3 |
اقتصاد تولید محصولات کشاورزی- نهادهای تولید- انواع نهاده ها-محصول کل |
|
4 |
درآمد ناخالص کل- درآمد خالص- تابع تولید |
|
5 |
تولید فیزیکی نهایی- تولید فیزیکی متوسط- نواحی سه گانه تولید- تحلیل نواحی سه گانه |
|
6 |
تاثیر تکنولوژی بر تولید- تنوع و تخصص در کشت- مزیت نسبی |
|
7 |
معیارهای کلاسیک مزیت نسبی- معیارهای آشکارشده مزیت نسبی |
|
8 |
هزینه های تولید- هزینه های صریح- هزینه ضمنی-هزینه ثات و متغیر- هزینه کل- متوسط هزینه ثابت- متوسط هزینه متغیر- متوسط هزینه کل |
|
9 |
هزینه نهایی- رابطه هزینه نهایی و تولید نهایی |
|
10 |
کارایی- مفهوم- انواع- کارایی فنی- کارایی اقتصادی- معیارهای اندازه گیری |
|
11 |
معیارهای کارایی فارل- کارایی فنی مبتنی بر افزایش محصول- کارایی فنی مبتنی بر صرفه جویی- کارایی مقیاس |
|
12 |
آشنایی با بازارهای بخش کشاورزی- رقابت کامل- انحصاری- انحصار چندجانبه فروش- مقدار مطلوب محصول در شرایط رقابتی |
|
13 |
عرضه واحد تولیدی- تعیین مقادیر مطلوب نهاده و ستاده با استفاده از تابع تولید |
|
14 |
تابع تولید جندمتغیره- منحنی هم محصول- نرخ نهایی جانشینی عوامل تولید |
|
15 |
اشکال مختلف منحنی هم محصول- خط مقیاس- مسیر توسعه محصول- خط هزینه یکسان- ترکیب مطلوب دو نهاده |
|