| 1 |
آشنایی با علم اقتصاد |
|
| 2 |
تقاضا و عوامل تعیین کننده آن |
|
| 3 |
کشش تقاضا- کشش قیمتی تقاضا |
|
| 4 |
عرضه و عوامل تعیین کننده آن |
|
| 5 |
کشش قیمتی عرضه |
|
| 6 |
آشنایی با مزیت نسبی تولید |
|
| 7 |
معیارها و شاخص های محاسبه مزیت نسبی |
|
| 8 |
مزیت نسبی- ادامه |
|
| 9 |
آشنایی با انواع کارایی |
|
| 10 |
محاسبه کارایی |
|
| 11 |
بهره وری |
|
| 12 |
تابع فیزیکی تولید |
|
| 13 |
تابع فیزیکی تولید - ادامه |
|
| 14 |
تولید با دو نهاده متغیر |
|
| 15 |
آشنایی با انواع مختلف هزینه ها- اقتصادی و حسابداری |
|
| 16 |
نحوه استخراج تابع هزینه و ارتباط توابع مختلف هزینه |
|
| 17 |
نحوه استخراج تابع هزینه و ارتباط توابع مختلف هزینه |
|
| 18 |
آشنایی با مهمترین بازارهای بخش کشاورزی- بازار رقابت کامل |
|
| 19 |
آشنایی با مهمترین بازارهای بخش کشاورزی- انحصار کامل- رقابت انحصاری- انحصار چندجانبه |
|
| 20 |
بازاریابی کشاورزی |
|
| 21 |
ارزیابی اقتصادی طرح های کشاورزی |
|
| 22 |
آشنایی با صرفه های مقیاس تولید |
|
| 23 |
بهینه یابی در تولید |
|