طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره شناخت کافی از مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه دام و طیور به منظور ایجاد توانایی تنظیم جیره های مصرفی در دانش آموختگان رشته
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه طیور به منظور افزایش توانمندی دانش اموختگان در تنظیم و فرمولاسیون صحیح جیرهای مصرفی و افزایش بهره وری از منابع خوراکی
3 شایستگی های پایه دانشجویان درس اصول تغذیه دام و طیور را گذرانده باشند. دانشجویان توانایی حضور در کارخانجات تهیه و فراوری خوراک را داشته باشند دانشجویان توانایی حضور در کارگاه تهیه خوراک طیور به منظور خوراک سازی را داشته باشند
4 اهداف یادگیری آشنایی دانشجویان با مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه طیور آشنایی دانشجویان تجیزات تهیه و فرآوری خوراک (دان) طیور آشنایی دانشجویان با مکمل ها و افزودنی های مورد استفاده در تغذیه طیور
5 روش تدریس ارائه شفاهی خوراک سازی عملی در عرصه میدانی بازدید از کارخانجات تهیه و فرآوری خوراک و مکمل های ریز مغذی طیور
6 وظایف دانشجو حضور در کلاس درس حضور در جلسات عملی و بازدید موفقیت در آزمون های میان ترم و پایان ترم
7 منبع جزوه درسی کتاب تغذیه طیور(2005)- لسون و سامرز- ترجمه گلیان و همکاران احتیاجات غذایی طیور (1994)- ترجمه گلیان و همکاران
8 مواد و امکانات آموزشی کلاس درس مجهز به سامانه کامپیوتر، ویدئو پرژکتور، بلندگو، تخته و گچ و یا وایت برد وسیله نقلیه به منظور غزیمت دانشجویان به کارخانجات تهیه و فراوری خوراک و مکمل سازی طیور
9 نحوه ارزشیابی آزمون میان ترم آزمون پایان ترم حضور با انگیزه و علاقمند و حفظ شئونات دانشجویی در جلسات عملی (حضور در عرصه های عملی و بازدیدهای که به منظور آموزش عملی درس اجرا می شود
10 فایل Pdf File