1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
شناخت کافی از مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه دام و طیور به منظور ایجاد توانایی تنظیم جیره های مصرفی در دانش آموختگان رشته |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه طیور به منظور افزایش توانمندی دانش اموختگان در تنظیم و فرمولاسیون صحیح جیرهای مصرفی و افزایش بهره وری از منابع خوراکی |
3 |
شایستگی های پایه |
دانشجویان درس اصول تغذیه دام و طیور را گذرانده باشند.
دانشجویان توانایی حضور در کارخانجات تهیه و فراوری خوراک را داشته باشند
دانشجویان توانایی حضور در کارگاه تهیه خوراک طیور به منظور خوراک سازی را داشته باشند |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه طیور
آشنایی دانشجویان تجیزات تهیه و فرآوری خوراک (دان) طیور
آشنایی دانشجویان با مکمل ها و افزودنی های مورد استفاده در تغذیه طیور |
5 |
روش تدریس |
ارائه شفاهی
خوراک سازی عملی در عرصه میدانی
بازدید از کارخانجات تهیه و فرآوری خوراک و مکمل های ریز مغذی طیور |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور در کلاس درس
حضور در جلسات عملی و بازدید
موفقیت در آزمون های میان ترم و پایان ترم |
7 |
منبع |
جزوه درسی
کتاب تغذیه طیور(2005)- لسون و سامرز- ترجمه گلیان و همکاران
احتیاجات غذایی طیور (1994)- ترجمه گلیان و همکاران |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کلاس درس مجهز به سامانه کامپیوتر، ویدئو پرژکتور، بلندگو، تخته و گچ و یا وایت برد
وسیله نقلیه به منظور غزیمت دانشجویان به کارخانجات تهیه و فراوری خوراک و مکمل سازی طیور |
9 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون میان ترم آزمون پایان ترم
حضور با انگیزه و علاقمند و حفظ شئونات دانشجویی در جلسات عملی (حضور در عرصه های عملی و بازدیدهای که به منظور آموزش عملی درس اجرا می شود |
10 |
فایل |
Pdf File |