فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۴۰

مقایسه اثر سلنیوم معدنی و آلی بر عملکرد تولید و کیفیت تخم بلدرچین مادر

مینا یوسفی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۴/۰۸/۱۱

غنی سازی پسماند کارخانه های صنایع غذایی با استفاده از استارترهای میکروبی جهت استفاده در خوراک جوجه های گوشتی

زهره گازرحبیب ابادی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۴/۰۷/۳۰

اثر اسیدیفایر اپتوسید و سطوح کلسیم جیره بر عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ، ایمنی و سلامت مرغ های تخم گذار مسن

الهام محجوب
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۴/۰۶/۲۴

اثر سطح پروتئین و ترئونین قابل‌هضم جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخمگذار

مژگان ندیمی نقاب
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۴/۰۶/۰۳

اثر لیزوفسفولیپید و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم چربی، عملکرد رشد، هیستومورفومتری ژژنوم و متابولیتهای خون جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره گندم-کنجاله سویا

اویسا اخوان خالقی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۴/۰۴/۱۱

اثر سطح پروتئین و لیزین قابل‌هضم جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار

مهری شاهی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۴/۰۴/۱۱

مطالعه اثرات سطوح اسیدهای آمینه لیزین، متیونین+ سیستین و ترئونین جیره بر عملکرد و شاخص‌های سنجش کیفیت تخم، ایمنی و متابولیت‌های خون بلدرچین ژاپنی

محمدامین عمری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۱۲/۲۵

اثر مکمل لیزوفسفولیپید در جیره های حاوی منابع و سطوح مختلف چربی بر عملکرد تولیدی، کیفیت تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغهای تخمگذار

سیدمحمدرضا خطیبی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۱۰/۰۸

اثر سطح منابع متیونین (دی‌ال-متیونین، متیونین هیدروکسی آنالوگ و بتائین) جیره بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و متابولیت‌های سرم خون مرغ‌های تخم‌گذار در هفته‌ی 34 تا 46

سعید قوی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۰۹/۱۹

اثر تغذیه شبانه و سطوح کلسیم جیره بر عملکرد تولید و کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار مسن

سمانه ستایی مختاری
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۶/۲۴

اثر سطح لیزین قابل هضم جیره بر عملکرد رشد بلدرچین ژاپنی

احمد ملاعلی فرخانی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۶/۱۸

اثر سطح اسید های آمینه گوگرد دار قابل هضم جیره بر عملکرد رشد بلدرچین ژاپنی

سیدمحمود نیک بخت
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۶/۱۸

بررسی ارزش غذایی کنجاله کاملینا و استفاده از آن در تغذیه جوجه‌های گوشتی

محدثه اثنی عشری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۸/۲۰

اثر تغذیه شبانه، اندازه ذرات و سطح کلسیم جیره بر عملکرد، کیفیت تخم تولیدی و کیفیت استخوان در بلدرچین تخم گذار

علی تقی زاده مهنه
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

انرژی متابولیسمی و قابلیت هضم مواد مغذی کلزای خام و فرآوری شده و تعیین سطح مطلوب آن در جیره پایانی جوجه‌های گوشتی

نجیب الله فیاض
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۱/۲۶

اثر منابع و سطوح مختلف روی جیره بر صفات کمی و کیفی تولید تخم مرغ، ایمنی و دفع ماده معدنی در سیکل دوم تولید مرغ های تخم گذار

علی علی زاده دهنوی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۶/۲۷

ارزیابی اثر بخشی منگنز آلی و معدنی در سیکل دوم تولید مرغان تخمگذار

میثم ایلنت
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۶/۲۲

ارزیابی اثربخشی آهن آلی و معدنی در سیکل دوم تولید مرغ‌های تخم گذار

سیمین ابوالفتحی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۶/۲۲

مطالعه اثر بخشی مس آلی و معدنی در سیکل دوم تولید مرغ های تخم گذار

امید ربانی زاده
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۳/۰۹

اثر منبع و سطح سدیم جیره بر عملکرد، کیفیت استخوان و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

مریم هاشمی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۱/۲۴

اثر مکمل بتاهیدروکسی بتا متیل بوتیرات بر عملکرد رشد کیفیت لاشه و متابولیتهای خون جوجه های گوشتی

حجت رجب زاده سیداباد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۱۱/۱۹

بررسی تراکم مواد مغذی جیرهای صبح/عصر و تغذیه نیمه شب بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ، احتباس مواد مغذی و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار مسن

مینا طرقیان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۰/۱۴

مقایسه اثر بخشی نسبی متیونین هیدروکسی آنالوگ با دی ال-متیونین در جوجه های گوشتی

سعید قوی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۷/۰۸

اثر سطوح تره اونین قابل هضم جیره بر صفات کمی و کیفی تولید تخم مرغ در سیکل دوم تخمگذاری مرغهای تخمگذار

سیدامیر حسینی نژاد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۲۸

تاثیر تراکم انرژی و مواد مغذی جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی مرغان تخم‌گذار سویه ی های لاین w-36 در مرحله اول تخم‌گذاری

وحید کاظمی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۲/۱۲

اثر طول دوره و تراکم مواد مغذی جیره پایانی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی

مهدیه نیکبخت زاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۷/۰۴

انرژی قابل متابولیسم دانه خلر خام و فرآوری شده در طیور و استفاده از آن در جیره مرغ های تخم گذار

سیداحمد صحاف
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۶

اثر تراکم مواد مغذی جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و اقتصادی مرغان تخم‌گذار در فاز سوم تخم‌گذاری

سیدمحمدرضا خطیبی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۶

تاثیر سطوح مختلف مکمل ویتامینی در جیره پایانی بر مبنای گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی

ناصر خاکشورایدلیکی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۲

بررسی اثر دمای کاندیشنینگ بر کیفیت فیزیکی پلت، انرژی قابل متابولیسم، مورفولوژی روده، جمعیت میکروبی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی در دوره‌‍‌های رشد و پایانی

سیده وجیهه شخص امام پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۳/۱۶

تاثیر اسید آلی و پروبیوتیک بر هیستومورفومتری روده باریک درجوجه های گوشتی

جواد قدرتی کته شمشیری
دکتری عمومی | ۱۳۹۵/۰۳/۳۰

اثر جو بدون پوشینه و مکمل آنزیمی در جیره پایانی بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

حمید طیموری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۱/۰۶

اثر زمان شروع تغذیه پس از هچ برتکامل بافتی و هیستوموفومتری روده کوچک، وزن نسبی اندام های گوارشی و عملکرد رشد در جوجه های گوشتی

حامد گنجعلی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۰/۳۰

تاثیر اسید آلی و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی و سلامت دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

پرویز اله دو
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۹/۱۰

اثر مکمل کردن جیره غذایی با منابع مختلف منگنز بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار

نفیسه برزگر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۸/۱۰

بررسی اثر زمان دسترسی به خوراک بر تغییرات هیستومورفومتری ایلئوم بلدرچینcoturnix coturnix )

مصطفی اصغری
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۴/۰۲/۰۶

بررسی اثر زمان شروع تغذیه بر تغییرات هیستوموفومتری پیش معده و سنگدان بلدرچین(coturnix coturnix)

محمّدامین دانشورفرد
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۳/۰۹/۲۹

بررسی تکامل ساختار بافتی زبان بلدرچین (coturnix coturnix) (بعد از تولد تا بلوغ)

هما نوربخش
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۳/۰۸/۱۰

بررسی اثر زمان خوراک دهی برتغییرات هیستومورفومتری ژژنوم بلدرچین (coturnix coturnix)

رضا علیمردانی
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۳/۰۷/۱۶

بررسی اثر زمان خوراک دهی بر هیستومورفومتری دوازدهه بلدرچین

جابر یوسفی
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۳/۰۷/۱۲