مقایسه اثر سلنیوم معدنی و آلی بر عملکرد تولید و کیفیت تخم بلدرچین مادر
مینا یوسفی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۴/۰۸/۱۱
غنی سازی پسماند کارخانه های صنایع غذایی با استفاده از استارترهای میکروبی جهت استفاده در خوراک جوجه های گوشتی
زهره گازرحبیب ابادی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۴/۰۷/۳۰
اثر اسیدیفایر اپتوسید و سطوح کلسیم جیره بر عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ، ایمنی و سلامت مرغ های تخم گذار مسن
الهام محجوب
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۴/۰۶/۲۴
اثر سطح پروتئین و ترئونین قابلهضم جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخمگذار
مژگان ندیمی نقاب
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۴/۰۶/۰۳
اثر لیزوفسفولیپید و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم چربی، عملکرد رشد، هیستومورفومتری ژژنوم و متابولیتهای خون جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره گندم-کنجاله سویا
اویسا اخوان خالقی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۴/۰۴/۱۱
اثر سطح پروتئین و لیزین قابلهضم جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار
مهری شاهی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۴/۰۴/۱۱
مطالعه اثرات سطوح اسیدهای آمینه لیزین، متیونین+ سیستین و ترئونین جیره بر عملکرد و شاخصهای سنجش کیفیت تخم، ایمنی و متابولیتهای خون بلدرچین ژاپنی
محمدامین عمری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۱۲/۲۵
اثر مکمل لیزوفسفولیپید در جیره های حاوی منابع و سطوح مختلف چربی بر عملکرد تولیدی، کیفیت تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغهای تخمگذار
سیدمحمدرضا خطیبی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۱۰/۰۸
اثر سطح منابع متیونین (دیال-متیونین، متیونین هیدروکسی آنالوگ و بتائین) جیره بر عملکرد، کیفیت تخممرغ و متابولیتهای سرم خون مرغهای تخمگذار در هفتهی 34 تا 46
سعید قوی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
اثر تغذیه شبانه و سطوح کلسیم جیره بر عملکرد تولید و کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار مسن
سمانه ستایی مختاری
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۲۴
اثر سطح لیزین قابل هضم جیره بر عملکرد رشد بلدرچین ژاپنی
احمد ملاعلی فرخانی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۱۸
اثر سطح اسید های آمینه گوگرد دار قابل هضم جیره بر عملکرد رشد بلدرچین ژاپنی
سیدمحمود نیک بخت
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۱۸
بررسی ارزش غذایی کنجاله کاملینا و استفاده از آن در تغذیه جوجههای گوشتی
محدثه اثنی عشری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۸/۲۰
اثر تغذیه شبانه، اندازه ذرات و سطح کلسیم جیره بر عملکرد، کیفیت تخم تولیدی و کیفیت استخوان در بلدرچین تخم گذار
علی تقی زاده مهنه
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
انرژی متابولیسمی و قابلیت هضم مواد مغذی کلزای خام و فرآوری شده و تعیین سطح مطلوب آن در جیره پایانی جوجههای گوشتی
نجیب الله فیاض
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۱۱/۲۶
اثر منابع و سطوح مختلف روی جیره بر صفات کمی و کیفی تولید تخم مرغ، ایمنی و دفع ماده معدنی در سیکل دوم تولید مرغ های تخم گذار
علی علی زاده دهنوی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۷
ارزیابی اثر بخشی منگنز آلی و معدنی در سیکل دوم تولید مرغان تخمگذار
میثم ایلنت
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۲
ارزیابی اثربخشی آهن آلی و معدنی در سیکل دوم تولید مرغهای تخم گذار
سیمین ابوالفتحی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۲
مطالعه اثر بخشی مس آلی و معدنی در سیکل دوم تولید مرغ های تخم گذار
امید ربانی زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۳/۰۹
اثر منبع و سطح سدیم جیره بر عملکرد، کیفیت استخوان و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
مریم هاشمی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۱/۲۴
اثر مکمل بتاهیدروکسی بتا متیل بوتیرات بر عملکرد رشد کیفیت لاشه و متابولیتهای خون جوجه های گوشتی
حجت رجب زاده سیداباد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۹
بررسی تراکم مواد مغذی جیرهای صبح/عصر و تغذیه نیمه شب بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ، احتباس مواد مغذی و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار مسن
مینا طرقیان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۰/۱۴
مقایسه اثر بخشی نسبی متیونین هیدروکسی آنالوگ با دی ال-متیونین در جوجه های گوشتی
سعید قوی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۷/۰۸
اثر سطوح تره اونین قابل هضم جیره بر صفات کمی و کیفی تولید تخم مرغ در سیکل دوم تخمگذاری مرغهای تخمگذار
سیدامیر حسینی نژاد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۱/۲۸
تاثیر تراکم انرژی و مواد مغذی جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی مرغان تخمگذار سویه ی های لاین w-36 در مرحله اول تخمگذاری
وحید کاظمی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۲/۱۲
اثر طول دوره و تراکم مواد مغذی جیره پایانی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
مهدیه نیکبخت زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۷/۰۴
انرژی قابل متابولیسم دانه خلر خام و فرآوری شده در طیور و استفاده از آن در جیره مرغ های تخم گذار
سیداحمد صحاف
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۶
اثر تراکم مواد مغذی جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و اقتصادی مرغان تخمگذار در فاز سوم تخمگذاری
سیدمحمدرضا خطیبی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۶
تاثیر سطوح مختلف مکمل ویتامینی در جیره پایانی بر مبنای گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
ناصر خاکشورایدلیکی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۲
بررسی اثر دمای کاندیشنینگ بر کیفیت فیزیکی پلت، انرژی قابل متابولیسم، مورفولوژی روده، جمعیت میکروبی روده و عملکرد جوجههای گوشتی در دورههای رشد و پایانی
سیده وجیهه شخص امام پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۳/۱۶
تاثیر اسید آلی و پروبیوتیک بر هیستومورفومتری روده باریک درجوجه های گوشتی
جواد قدرتی کته شمشیری
دکتری عمومی
|
۱۳۹۵/۰۳/۳۰
اثر جو بدون پوشینه و مکمل آنزیمی در جیره پایانی بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
حمید طیموری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۶
اثر زمان شروع تغذیه پس از هچ برتکامل بافتی و هیستوموفومتری روده کوچک، وزن نسبی اندام های گوارشی و عملکرد رشد در جوجه های گوشتی
حامد گنجعلی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۱۰/۳۰
تاثیر اسید آلی و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی و سلامت دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
پرویز اله دو
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۹/۱۰
اثر مکمل کردن جیره غذایی با منابع مختلف منگنز بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار
نفیسه برزگر
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۸/۱۰
بررسی اثر زمان دسترسی به خوراک بر تغییرات هیستومورفومتری ایلئوم بلدرچینcoturnix coturnix )
مصطفی اصغری
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۴/۰۲/۰۶
بررسی اثر زمان شروع تغذیه بر تغییرات هیستوموفومتری پیش معده و سنگدان بلدرچین(coturnix coturnix)
محمّدامین دانشورفرد
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۳/۰۹/۲۹
بررسی تکامل ساختار بافتی زبان بلدرچین (coturnix coturnix) (بعد از تولد تا بلوغ)
هما نوربخش
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۳/۰۸/۱۰
بررسی اثر زمان خوراک دهی برتغییرات هیستومورفومتری ژژنوم بلدرچین (coturnix coturnix)
رضا علیمردانی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۳/۰۷/۱۶
بررسی اثر زمان خوراک دهی بر هیستومورفومتری دوازدهه بلدرچین