| 1 |
مقدمه و مفاهیم اساسی |
|
| 2 |
طبیعت میکروارگانسیم ها در صنایع عمل آوری آبزیان |
|
| 3 |
تفاوت زیست فناوری قدیم و جدید |
|
| 4 |
تعریف تخمیر از نقطه نظر بیوشیمیایی و کاربردی |
|
| 5 |
فرایند های بالادستی، اصلی و پایین دستی در تخمیر |
|
| 6 |
کاربرد میکروارگانیسم ها در تخمیر |
|
| 7 |
انواع فرایندهای تخمیری |
|
| 8 |
تهیه میکروارگانیسم مناسب برای تخمیر از بانک میکروبی |
|
| 9 |
خصوصیات میکروارگانیسم مناسب |
|
| 10 |
روش های نگهداری میکروارگانیسم ها |
|
| 11 |
نیازهای تغذیه ای میکروارگانیسم ها |
|
| 12 |
طراحی و فرمولاسیون محیط کشت |
|
| 13 |
تمهیدات لازم در سترون سازی |
|
| 14 |
روش های متداول برای اندازه گیری فرایند رشد میکروبی |
|
| 15 |
کنتیک تولید محصول در رابطه با رشد سلول |
|
| 16 |
سمینار دانشجویان |
|