دکتر احمد حسن آبادی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه
2 مشخصات تغذیه ای ذرت و گندم
3 مشخصات تغذیه ای مایلو و جو
4 مشخصات تغذیه ای کنجاله سویا، کنجاله کانولا و گلوتن ذرت
5 مشخصات تغذیه ای پودر پر، یولاف، چاودار، تریتیکاله، ملاس و یونجه خشک
6 مشخصات تغذیه ای کنجاله بادام زمینی، کنجاله گلرنگ، کنجاله کنجد، لوپین و پودر خون
7 مشخصات تغذیه ای پودر ماهی، چربی‌ها و روغن‌ها
8 کنترل کیفی مواد خوراکی
9 مواد معدنی
10 ویتامین ها
11 ویتامین ها
12 افزودنی ها
13 افزودنی ها و سموم
14 فرآوری
15 کیفیت آب، پروتئین ها و انرژی
16 جیره نویسی