| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس اختیاری به ارزش 2 واحد در مقطه دکتری گرایش مهندسی مواد غذایی |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی با کاربرد پردازش و تحلیل تصاویر رقمی در صنایع غذایی و انجام پروژه عملی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن درس خواص الکترومغناطیس مواد غذایی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
ایجاد توانایی انجام پروژه عملی کاربرد پردازش تص.ویر در صنایع غذایی با استفاده از مبانی تئوری و کاربرد نرم افزارهای تخصصی |
| 5 |
روش تدریس |
تدریس مبانی- انجام پروژه های عملی با نرم افزار متلب- |
| 6 |
وظایف دانشجو |
انجام تمرین- پروژه- کدنویسی |
| 7 |
منبع |
Blanchet, G., & Charbit, M. (2006). Digital signal and image processing using MATLAB (Vol. 4). London: Iste
Sun, D. W. (Ed.). (2016). Computer vision technology for food quality evaluation. Academic Press.
Sun, D. W. (Ed.). (2012). Computer vision technology in the food and beverage industries. Elsevier. |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
ویدئو پروژکتور- نرم افزار متلب- نرم افزار IMAGEJ |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
تمرینه- پروژه- امتحان |