1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس اختیاری به ارزش 2 واحد در مقطه دکتری گرایش مهندسی مواد غذایی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با کاربرد پردازش و تحلیل تصاویر رقمی در صنایع غذایی و انجام پروژه عملی |
3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن درس خواص الکترومغناطیس مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
ایجاد توانایی انجام پروژه عملی کاربرد پردازش تص.ویر در صنایع غذایی با استفاده از مبانی تئوری و کاربرد نرم افزارهای تخصصی |
5 |
روش تدریس |
تدریس مبانی- انجام پروژه های عملی با نرم افزار متلب- |
6 |
وظایف دانشجو |
انجام تمرین- پروژه- کدنویسی |
7 |
منبع |
Blanchet, G., & Charbit, M. (2006). Digital signal and image processing using MATLAB (Vol. 4). London: Iste
Sun, D. W. (Ed.). (2016). Computer vision technology for food quality evaluation. Academic Press.
Sun, D. W. (Ed.). (2012). Computer vision technology in the food and beverage industries. Elsevier. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
ویدئو پروژکتور- نرم افزار متلب- نرم افزار IMAGEJ |
9 |
نحوه ارزشیابی |
تمرینه- پروژه- امتحان |