لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 اصول سرد کردن انجمادوانبارداری مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
2 اصول عمل آوری خشکبار علوم و صنایع غذایی کارشناسی
3 اصول مهندسی صنایع غذایی 2 علوم و صنایع غذایی کارشناسی
4 پروژه علوم و صنایع غذایی کارشناسی
5 زبان تخصصی صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
6 سردخانه و انبار علوم و صنایع غذایی کارشناسی
7 صنایع خشکبار علوم و صنایع غذایی کارشناسی
8 صنایع قنادی وتنقلات غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
9 کارآموزی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
10 کاربرد کامپیوتر در صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
11 اصول مهندسی صنایع غذایی - ۳ علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
12 خواص انتقال جرم مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
13 خواص سطحی و بین سطحی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
14 عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
15 عملیات واحد درمهندسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
16 کاربرد روش های محاسباتی در مهندسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
17 کاربرد کامپیوتر درصنایع غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
18 مباحث خاص در مهندسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
19 نانوفناوری مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
20 اصول مهندسی صنایع غذایی - ۴ علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
21 اصول مهندسی صنایع غذایی ۴ علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
22 اصول و کاربرد پردازش سیگنال در مهندسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
23 اصول وکاربرد پردازش تصویر در مهندسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
24 پدیده های انتقال در مهندسی صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
25 جنبه های مهندسی ادراک حسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
26 خواص الکترومغناطیس مواد غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
27 خواص مهندسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)
28 عملیات واحد نوین در مهندسی صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
29 کاربرد کامپیوتر در مهندسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
30 کاربرد کامپیوتر درصنایع غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
31 کاربردکامپیوتر وآماردرتحقیقات صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)
32 کاربردکامپیوتردرتحقیقات صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)