| 1 |
مقدمه ای بر خشک کردن مواد غذایی |
|
| 2 |
مبانی جریان هوای مرطوب |
|
| 3 |
خشک کردن هوای داغ |
|
| 4 |
انواع خشکک کن هوای داغ و کاربردها |
|
| 5 |
مبانی خشک کردن پاششی |
|
| 6 |
درون پوشانی مواد غذایی |
|
| 7 |
کاربرد خشک کردن پاششی در درون پوشانی مواد غذایی |
|
| 8 |
مروری بر خواص پودرهای غذایی |
|
| 9 |
خشک کردن انجمادی مواد غذایی |
|
| 10 |
خشک کردن اسمزی مواد غذایی |
|
| 11 |
خشک کردن به روش کف پوشی |
|
| 12 |
مروری بر روشهای خشک کردن برخی مواد غذایی خاص |
|
| 13 |
مروری بر روشهای خشک کردن برخی مواد غذایی خاص |
|
| 14 |
مروری بر روشهای خشک کردن برخی مواد غذایی خاص |
|
| 15 |
مروری بر روشهای خشک کردن برخی |
|
| 16 |
|
|
| 17 |
|
|