1 |
فایل |
Pdf File |
2 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس در مقطع دکتری به ارزش دو واحد |
3 |
هدف کلی |
آشنایی با امواج الکترومغناطیس و کاربردهایآ« در صنایع غذایی |
4 |
شایستگی های پایه |
گذراندن درس فیزیک الکتریسیته مغناطیس- آشنایی با نرم افزارهای تخصصی |
5 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با چگونگی استفاده از امواج الکترومغناطیس در صنعت غذا، پژوهش های بنیادی و کاربردی در این حوزه |
6 |
روش تدریس |
تدریس بر مبنای منابع بین المللی- تعریف پروژه اختصاصی جهت هر دانشجو و کمک به پیشبرد اهداف پروژه |
7 |
وظایف دانشجو |
انجام تکالیف کلاسی- انجام مینی پروژه به صورت عملی- گزارش مینی پروژه به صورت ارایه کلاسی و مکتوب |
8 |
منبع |
Rao, M. A., Rizvi, S. S., Datta, A. K., & Ahmed, J. (Eds.). (2014). Engineering properties of foods. CRC press.
Lewis, M. J. (1990). Physical properties of foods and food processing systems. Elsevier. |
9 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپویتر- نرم افزارهای تخصصی |
10 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان 10 نمره- مینی پروژه 5 نمره- تکالیف کلاسی و ارایه 5 نمره |