طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 فایل Pdf File
2 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس در مقطع دکتری به ارزش دو واحد
3 هدف کلی آشنایی با امواج الکترومغناطیس و کاربردهایآ« در صنایع غذایی
4 شایستگی های پایه گذراندن درس فیزیک الکتریسیته مغناطیس- آشنایی با نرم افزارهای تخصصی
5 اهداف یادگیری آشنایی با چگونگی استفاده از امواج الکترومغناطیس در صنعت غذا، پژوهش های بنیادی و کاربردی در این حوزه
6 روش تدریس تدریس بر مبنای منابع بین المللی- تعریف پروژه اختصاصی جهت هر دانشجو و کمک به پیشبرد اهداف پروژه
7 وظایف دانشجو انجام تکالیف کلاسی- انجام مینی پروژه به صورت عملی- گزارش مینی پروژه به صورت ارایه کلاسی و مکتوب
8 منبع Rao, M. A., Rizvi, S. S., Datta, A. K., & Ahmed, J. (Eds.). (2014). Engineering properties of foods. CRC press. Lewis, M. J. (1990). Physical properties of foods and food processing systems. Elsevier.
9 مواد و امکانات آموزشی کامپویتر- نرم افزارهای تخصصی
10 نحوه ارزشیابی امتحان 10 نمره- مینی پروژه 5 نمره- تکالیف کلاسی و ارایه 5 نمره