| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
|---|---|---|
| 1 | یافته های نوین در خشک کردن مواد غذایی | |
| 2 | یافته های نوین در خشک کردن مواد غذایی | |
| 3 | یافته های نوین در خشک کردن مواد غذایی | |
| 4 | یافته های نوین در سرخ کردن مواد غذایی | |
| 5 | یافته های نوین در سرخ کردن مواد غذایی | |
| 6 | کاربرد پرینت سه بعدی در صنایع غذایی | |
| 7 | کاربرد پرینت سه بعدی در صنایع غذایی | |
| 8 | آخرین یافته های علمی در عملیات واحد پیشرفته مواد غذایی | |
| 9 | ||
| 10 | ||
| 11 | ||
| 12 | ||
| 13 | ||
| 14 | ||
| 15 | ||
| 16 | ||
| 17 | ||
| 18 |