1 |
مقدمه – اهمیت میکروبیولوژی صنعتی در بستر بیوتکنولوژی |
|
2 |
پرسش و پاسخ – فرآیند کشت میکروب ها – فرآیند های ایستا یا پایا |
|
3 |
پرسش و پاسخ – ادامه فرآیند کشت ایستا |
|
4 |
پرسش و پاسخ – شرایط کشت Fed Batch – محیط کشت ایستای تغذیه شونده |
|
5 |
پرسش و پاسخ – فرآیند کشت پیوسته |
|
6 |
پرسش و پاسخ – شرایط کشت Fed Batch – محیط کشت ایستای تغذیه شونده |
|
7 |
کوییز 1 – ادامه فرآیند تولید متابولیت های میکروبی |
|
8 |
پرسش و پاسخ – اثر فرآیند حرارتی بر نابودی میکروارگانیسم ها |
|
9 |
پرسش و پاسخ – چالش درس |
|
10 |
کوییز 2 – متابولیت های اولیه و ثانویه |
|
11 |
پرسش و پاسخ - هوادهی |
|
12 |
پرسش و پاسخ – ادامه هوادهی |
|
13 |
پرسش و پاسخ – ایزولاسیون و محیط کشت |
|
14 |
کوییز 3 – ادامه ایزولاسیون و محیط کشت |
|
15 |
سمینار – ذخیره سازی سوش ها |
|
16 |
سمینار |
|
17 |
تعطیل |
|