| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
پدیده های انتقال در مهندسی صنایع غذایی- درس تخصصی به ارزش 3 واحد برای دانشجویان دکتری گرایش مهندسی مواد غذایی |
| 2 |
هدف کلی |
- آشنایی با کاربرد اصول پدیده های انتقال در مهندسی صنایع غذایی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با مکانیک سیالات نیوتنی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
1. درک مبانی نظری مهندسی حاکم بر واحدهای عملیاتی فرآوری مواد غذایی
2. انجام محاسبات مهندسی مربوط به طراحی عملیات واحدها |
| 5 |
روش تدریس |
آموزش مستقیم و معکوس، پروژه کلاسی، ارایه های دانشجویی انفرادی، مطالعه گروهی |
| 6 |
منبع |
|
| 7 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر، ویدئو پروژکتور، اینترنت، نرم افزارهای تخصصی |
| 8 |
نحوه ارزشیابی |
فعالیتهای کلاسی در طول نیمسال 60 درصد
آزمون پایان نیمسال 40 درصد |