| 1 |
اصول مهندسی صنایع غذایی 2 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 2 |
اصول مهندسی صنایع غذایی 1 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 3 |
پروژه |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 4 |
کارآموزی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 5 |
اصول مهندسی صنایع غذایی - ۳ |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 6 |
خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 7 |
خواص رئولوژی مواد غذایی - ۱ |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 8 |
روش تحقیق |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 9 |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 10 |
عملیات واحد درمهندسی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 11 |
مباحث خاص در مهندسی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 12 |
مهندسی صنایع غذائی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 13 |
نانوفناوری مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 14 |
اصول مهندسی صنایع غذایی - ۴ |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 15 |
اصول مهندسی صنایع غذایی ۴ |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 16 |
پدیده های انتقال در مهندسی صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 17 |
خواص رئولوژی مواد غذایی ۲ |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 18 |
خواص مهندسی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) |
دکتری (Ph.D) |
| 19 |
رئولوژی پیشرفته مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 20 |
رئولوژی پیشرفته موادغذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 21 |
عملیات واحد نوین در مهندسی صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 22 |
ویژگیهای فنی دستگاههایصنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 23 |
ویسکو الاستیسیته مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |