| 1 |
مفاهیم پایه رئولوژی مواد غذایی |
|
| 2 |
مفاهیم پایه رئولوژی مواد غذایی |
|
| 3 |
بافت سنجی و رئولوژی جامدات غذایی |
|
| 4 |
آزمون فشردن |
|
| 5 |
آزمون نفوذ و سوراخ کردن |
|
| 6 |
آزمون برش |
|
| 7 |
آزمون اکستروژن |
|
| 8 |
آزمون کشش |
|
| 9 |
سیالات غیر نیوتنی مستقل از زمان |
|
| 10 |
سیالات غیر نیوتنی وابسته به زمان |
|
| 11 |
آزمون های ویسکومتری |
|
| 12 |
مقدمه ای بر رئولوژی، اهداف رئولوژی، کاربرد رئولوژی در صنایع غذایی، رفرنس ها، نحوه ارزیابی، سرفصل درس |
|
| 13 |
مفاهیم پایه رئولوژی مواد غذایی |
|
| 14 |
مفاهیم پایه |
|
| 15 |
مقدمه ای بر رئولوژی، اهداف، کاربرد، سرفصل |
|