دکتر سیدمحمدعلی رضوی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مفاهیم پایه رئولوژی مواد غذایی
2 مفاهیم پایه رئولوژی مواد غذایی
3 بافت سنجی و رئولوژی جامدات غذایی
4 آزمون فشردن
5 آزمون نفوذ و سوراخ کردن
6 آزمون برش
7 آزمون اکستروژن
8 آزمون کشش
9 سیالات غیر نیوتنی مستقل از زمان
10 سیالات غیر نیوتنی وابسته به زمان
11 آزمون های ویسکومتری
12 مقدمه ای بر رئولوژی، اهداف رئولوژی، کاربرد رئولوژی در صنایع غذایی، رفرنس ها، نحوه ارزیابی، سرفصل درس
13 مفاهیم پایه رئولوژی مواد غذایی
14 مفاهیم پایه
15 مقدمه ای بر رئولوژی، اهداف، کاربرد، سرفصل