| 1 |
مقدمه، اهمیت، سرفصل، رفرنس ها، ارزیابی |
|
| 2 |
مفاهیم پایه رئولوژی سیالات |
|
| 3 |
تنش تسلیم |
|
| 4 |
کاربرد تنش تسلیم در صنایع غذایی |
|
| 5 |
تیکسوتروپی |
|
| 6 |
کاربرد تیکسوتروپی در صنایع غذایی |
|
| 7 |
رئولوژی ناحیه رقیق |
|
| 8 |
رئولوژی ناحیه رقیق |
|
| 9 |
مدلسازی رئولوژی سیالات |
|
| 10 |
مدلسازی رفتار مستقل از زمان |
|
| 11 |
مدلسازی رفتار مستقل از زمان |
|
| 12 |
مدلسازی رفتار وابسته به زمان |
|
| 13 |
مدلسازی رفتار وابسته به زمان |
|
| 14 |
مدلسازی رفتار وابسته به دما و غلظت |
|
| 15 |
اصول و مبانی اندازه گیری رئولوژی سیالات |
|
| 16 |
اصول و مبانی اندازه گیری رئولوژی سیالات |
|