| 1 |
بررسی ساختمان عضله ماهی |
|
| 2 |
بررسی ترکیبات شیمیایی گوشت ماهی |
|
| 3 |
جمود نعشی و اهمیت آن در عمل آوری |
|
| 4 |
شرح مکانیسم انواع فساد در ماهی و فرآورده های آن |
|
| 5 |
روشهای اندازه گیری درجه فساد در ماهی بوسیله آزمایشات شیمیایی |
|
| 6 |
چگونگی سرد کردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری |
|
| 7 |
روشهای مختلف تولید یخ |
|
| 8 |
روشهای انجماد ماهی |
|
| 9 |
نگهداری ماهی منجمد در انبار |
|
| 10 |
کنسرو کردن ماهی |
|
| 11 |
تهیه آرد و روغن ماهی |
|
| 12 |
عمل آوری خاویار |
|
| 13 |
نحوه تهیه فرآورده های تخمیری حاصل از ماهی |
|
| 14 |
نحوه تهیه سوریمی |
|
| 15 |
نحوه تهیه سوسیس ماهی |
|