فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۲۸

برسی اثر مکمل nbs در جیره بر عملکرد رشد، مورفولوجی روده ، سیستم ایمنی ومتابولیت های خون جوجه های گوشتی

علی سلیم عبدالکریم المعموری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۹/۲۲

ارزیابی اثر بخشی منگنز آلی و معدنی در سیکل دوم تولید مرغان تخمگذار

میثم ایلنت
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۶/۲۲

بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه آرژنین و والین در جیره بلدرچین ژاپنی تخمگذار بر عملکرد تولیدی، شاخص‌های کیفی تخم، پاسخ ایمنی و متابولیت‌های خون

فاطمه مرتضوی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۸/۲۳

بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس (lavandula angustifolia) به صورت برون تنی و درون تنی و اثر مکمل‌سازی آن در هنگام استرس گرمایی در جوجه‌های گوشتی

نسیم بیدار
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۸/۲۵

بررسی اثر مکمل اسیدآمینه‌ ترئونین و یا متیونین بر انرژی قابل متابولیسم جیره، خصوصیات مورفولوژیکی دستگاه گوارش و عملکرد رشد جوجه‏های گوشتی در شرایط تنش کوکسیدیوز

زهره مهدی پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۶/۲۹

اثرات دماهای مختلف کاندیشنینگ ذرت در خوراک مش بـا و بدون مکمل آنزیمی بر عملکرد رشد‌، قابلیت هضم مواد مغذی و مورفولوژی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

محسن تیموری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۱/۳۰

اثر لیزوفسفولیپید و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم چربی، عملکرد رشد، هیستومورفومتری ژژنوم و متابولیتهای خون جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره گندم-کنجاله سویا

اویسا اخوان خالقی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۰/۱۷

تأثیر پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوس‌لاکتیس با قابلیت تولید آنزیم فیتاز بر زیست فراهمی فسفر و عملکرد رشد جوجه های گوشتی

مسعود محمدی زیارت
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۵

بررسی اثر تزریق داخل‌تخم‌مرغی فلاوونوئیدهای کریزین، کوئرستین و ترکیبی از باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سالیواریوس بر عملکرد، صفات جوجه کشی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

فرهاد خلیق قره تپه
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۶/۲۴

تاثیر عصاره رازیانه و ویتامین e بر اختلالات کبدی ایجاد شده با تتراکلریدکربن در عملکرد، فاکتورهای

آرش هادوی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۰/۰۳

اثر آب مغناطیسی بر عملکرد، سطح کلسیم و فسفر خون و کیفیت تخم مرغ در پیک تخمگذاری (44-32 هفتگی)

الهام دارسی آرانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۲۸

اثرات تراکم انرژی و مواد مغذی جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و اقتصادی در سیکل دوم تخم گذاری مرغ تخم گذار سویه ی های لاین 36-w

سعید باقری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۷

تاثیر سطوح مختلف مکمل ویتامینی در جیره پایانی بر مبنای گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی

ناصر خاکشورایدلیکی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۲

اثر مکمل کردن جیره غذایی با منابع مختلف منگنز بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار

نفیسه برزگر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۸/۱۰

اثر تغذیه دوره ای جیره های کم پروتئین بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ظاهری نیتروژن در جوجه های گوشتی

اسماعیل رزاقی دولت ابادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۸/۲۵

اثر افزودن سطوح مختلف اسید بوتیریک و اسید بوتیریک محافظت شده به جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی

هادی نوروزی فخرآباد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۷/۰۵

اثرات منابع متفاوت کروم و اسید اسکوربیک بر عملکرد، پارامترهای خونی و پاسخ ترس جوجه های گوشتی تحت تنش حمل و نقل و گرمایی

علی حسین پیرای
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۶/۲۶

تاثیرسطوح مختلف اسانس میخک و پروبیوتیک پروتکسین به صورت مکمل با جیره غذایی و تزریق داخل تخم مرغ بر عملکرد، پاسخ ایمنی ،مورفولوژی روده و بیان ژن های avbd1وavbd2 در جوجه های گوشتی

مونا آزادگان مهر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۶/۲۴

بررسی اثر سطح پروتئین ایده ال و لیزین قابل هضم جیره پیش آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی

محمدصادق حسینی مقدم
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۹/۲۰

بررسی اثرات مکمل ال-گلوتامین بر عملکرد و پاسخ‌ های ایمنی جوجه‌های گوشتی

امیرحسین علیزاده قمصری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۰۶/۱۹

: اثر سطوح مختلف عصاره گل همیشه بهار بر رنگ پوست, عملکرد, آنزیمهای کبدی و بافت شناسی کبد و کلیه در جوجه های گوشتی

ریحانه واحد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۲/۰۸

اثر سطوح مختلف آرژینین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه بر صفات لاشه و عملکرد جوجه‌های گوشتی

مصطفی غلامی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۲/۰۱

اثر دانه ی سویا ی برشته شده در جیره های غذایی بر فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های نر گوشتی

مهدی میهن دوست
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۷/۳۰

مقایسه اثرات اسانس گیاه دارچین با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، ریخت شناسی روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

محمدعلی بهروزلک
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۷/۱۶

اثرات ریشه کاسنی ودانه ی اسپند بر سیستم ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی

سعیده اشرفی پارسا
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۱/۰۸

اثر عصاره ی آویشن روی عملکرد و فلور میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

میلاد میرزاخانی لطف آباد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۶/۳۰

اثر پودر نعناع درجیره غذایی برعملکرد ، ریخت شناسی و میکروبیولوژی روده در جوجه های گوشتی

وفا متجدد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۶/۲۹

: اثر عصاره هیدروالکلی میوه گیاه دارویی پنیر باد (withania coagulans) بر عملکرد، پاسخ ایمنی، قابلیت هضم کلسیم و فسفر، مورفولوژی روده و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

سید جواد حسینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۸۸/۰۶/۱۸