برسی اثر مکمل nbs در جیره بر عملکرد رشد، مورفولوجی روده ، سیستم ایمنی ومتابولیت های خون جوجه های گوشتی
علی سلیم عبدالکریم المعموری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۹/۲۲
ارزیابی اثر بخشی منگنز آلی و معدنی در سیکل دوم تولید مرغان تخمگذار
میثم ایلنت
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۲
بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه آرژنین و والین در جیره بلدرچین ژاپنی تخمگذار بر عملکرد تولیدی، شاخصهای کیفی تخم، پاسخ ایمنی و متابولیتهای خون
فاطمه مرتضوی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۸/۲۳
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس (lavandula angustifolia) به صورت برون تنی و درون تنی و اثر مکملسازی آن در هنگام استرس گرمایی در جوجههای گوشتی
نسیم بیدار
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۸/۲۵
بررسی اثر مکمل اسیدآمینه ترئونین و یا متیونین بر انرژی قابل متابولیسم جیره، خصوصیات مورفولوژیکی دستگاه گوارش و عملکرد رشد جوجههای گوشتی در شرایط تنش کوکسیدیوز
زهره مهدی پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۶/۲۹
اثرات دماهای مختلف کاندیشنینگ ذرت در خوراک مش بـا و بدون مکمل آنزیمی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و مورفولوژی روده کوچک جوجههای گوشتی
محسن تیموری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۱/۳۰
اثر لیزوفسفولیپید و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم چربی، عملکرد رشد، هیستومورفومتری ژژنوم و متابولیتهای خون جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره گندم-کنجاله سویا
اویسا اخوان خالقی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۷
تأثیر پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوسلاکتیس با قابلیت تولید آنزیم فیتاز بر زیست فراهمی فسفر و عملکرد رشد جوجه های گوشتی
مسعود محمدی زیارت
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۵
بررسی اثر تزریق داخلتخممرغی فلاوونوئیدهای کریزین، کوئرستین و ترکیبی از باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سالیواریوس بر عملکرد، صفات جوجه کشی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی
فرهاد خلیق قره تپه
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۴
تاثیر عصاره رازیانه و ویتامین e بر اختلالات کبدی ایجاد شده با تتراکلریدکربن در عملکرد، فاکتورهای
آرش هادوی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۰/۰۳
اثر آب مغناطیسی بر عملکرد، سطح کلسیم و فسفر خون و کیفیت تخم مرغ در پیک تخمگذاری (44-32 هفتگی)
الهام دارسی آرانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۸
اثرات تراکم انرژی و مواد مغذی جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و اقتصادی در سیکل دوم تخم گذاری مرغ تخم گذار سویه ی های لاین 36-w
سعید باقری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۷
تاثیر سطوح مختلف مکمل ویتامینی در جیره پایانی بر مبنای گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
ناصر خاکشورایدلیکی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۲
اثر مکمل کردن جیره غذایی با منابع مختلف منگنز بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار
نفیسه برزگر
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۸/۱۰
اثر تغذیه دوره ای جیره های کم پروتئین بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ظاهری نیتروژن در جوجه های گوشتی
اسماعیل رزاقی دولت ابادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۸/۲۵
اثر افزودن سطوح مختلف اسید بوتیریک و اسید بوتیریک محافظت شده به جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی
هادی نوروزی فخرآباد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۷/۰۵
اثرات منابع متفاوت کروم و اسید اسکوربیک بر عملکرد، پارامترهای خونی و پاسخ ترس جوجه های گوشتی تحت تنش حمل و نقل و گرمایی
علی حسین پیرای
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۶
تاثیرسطوح مختلف اسانس میخک و پروبیوتیک پروتکسین به صورت مکمل با جیره غذایی و تزریق داخل تخم مرغ بر عملکرد، پاسخ ایمنی ،مورفولوژی روده و بیان ژن های avbd1وavbd2 در جوجه های گوشتی
مونا آزادگان مهر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۴
بررسی اثر سطح پروتئین ایده ال و لیزین قابل هضم جیره پیش آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدصادق حسینی مقدم
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۹/۲۰
بررسی اثرات مکمل ال-گلوتامین بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجههای گوشتی
امیرحسین علیزاده قمصری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۰۶/۱۹
: اثر سطوح مختلف عصاره گل همیشه بهار بر رنگ پوست, عملکرد, آنزیمهای کبدی و بافت شناسی کبد و کلیه در جوجه های گوشتی
ریحانه واحد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۲/۰۸
اثر سطوح مختلف آرژینین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه بر صفات لاشه و عملکرد جوجههای گوشتی
مصطفی غلامی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۱۲/۰۱
اثر دانه ی سویا ی برشته شده در جیره های غذایی بر فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های نر گوشتی
مهدی میهن دوست
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۷/۳۰
مقایسه اثرات اسانس گیاه دارچین با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، ریخت شناسی روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
محمدعلی بهروزلک
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۷/۱۶
اثرات ریشه کاسنی ودانه ی اسپند بر سیستم ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی
سعیده اشرفی پارسا
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۱۱/۰۸
اثر عصاره ی آویشن روی عملکرد و فلور میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
میلاد میرزاخانی لطف آباد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۰۶/۳۰
اثر پودر نعناع درجیره غذایی برعملکرد ، ریخت شناسی و میکروبیولوژی روده در جوجه های گوشتی
وفا متجدد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۰۶/۲۹
: اثر عصاره هیدروالکلی میوه گیاه دارویی پنیر باد (withania coagulans) بر عملکرد، پاسخ ایمنی، قابلیت هضم کلسیم و فسفر، مورفولوژی روده و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی