1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس صنایع تخمیری بعنوان یک درس اختیاری به منظور آشنایی کامل با متابولیسم میکروارگانیسم ها در فرایند های تخمیری و شناسایی عوامل کنترل کننده فرایندهای تخمیری تدریس می شود.برای درک بهتر و بیشتر در این درس گذراندن دروس میکروبیولوژی عمومی، میکروبیولوژی مواد غذایی و بیوشیمی ضروری به نظر می رسد. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با:
مراحل رشد میکروارگانیسم ها
متابولیسم باکتری ها
تخمیر میکروبی
مراحل فرایند تخمیر
سویه های صنعتی و اصلاح آن
سنتیک و معادلات مرتبط با رشد
فرمولاسیون محیط کشت
تولید محصولات تخمیری |
3 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با مراحل رشد میکروارگانیسم هاو متابولیسم باکتری ها به همراه تخمیر میکروبی
با تکیه بر مراحل فرایند تخمیر و نقش سویه های صنعتی و اصلاح آن در تولید فراورده های تخمیری همچنین آشنایی با سنتیک و معادلات مرتبط با رشد، نقش فرمولاسیون محیط کشت و درنهایت آشنایی با مهمترین محصولات تخمیری |
4 |
روش تدریس |
استفاده از منابع معتبر و مرجع، استفاده از مقالات مروری مهم براساس نوع موضوع، بحث و تبادل نظر در مورد مباحث مطرح شده بر مبنای منابع و مقالات مروری |
5 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع و منظم در کلاس، شرکت فعال در مباحث مطرح شده |
6 |
منبع |
مقدمه ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی، مرتضوی و همکاران
بیوتکنولوژی، میکروبیولوژی صنعتی، مرتضوی و همکاران
میکروبیولوژی غذایی مدرن، مرتضوی و همکاران |
7 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی شرکت فعال دانشجویان در مباحث مطرح شده
آزمونک
آزمون میان ترم
آزمون پایان ترم |
8 |
فایل |
Pdf File |