طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس صنایع تخمیری بعنوان یک درس اختیاری به منظور آشنایی کامل با متابولیسم میکروارگانیسم ها در فرایند های تخمیری و شناسایی عوامل کنترل کننده فرایندهای تخمیری تدریس می شود.برای درک بهتر و بیشتر در این درس گذراندن دروس میکروبیولوژی عمومی، میکروبیولوژی مواد غذایی و بیوشیمی ضروری به نظر می رسد.
2 هدف کلی آشنایی با: مراحل رشد میکروارگانیسم ها متابولیسم باکتری ها تخمیر میکروبی مراحل فرایند تخمیر سویه های صنعتی و اصلاح آن سنتیک و معادلات مرتبط با رشد فرمولاسیون محیط کشت تولید محصولات تخمیری
3 اهداف یادگیری آشنایی با مراحل رشد میکروارگانیسم هاو متابولیسم باکتری ها به همراه تخمیر میکروبی با تکیه بر مراحل فرایند تخمیر و نقش سویه های صنعتی و اصلاح آن در تولید فراورده های تخمیری همچنین آشنایی با سنتیک و معادلات مرتبط با رشد، نقش فرمولاسیون محیط کشت و درنهایت آشنایی با مهمترین محصولات تخمیری
4 روش تدریس استفاده از منابع معتبر و مرجع، استفاده از مقالات مروری مهم براساس نوع موضوع، بحث و تبادل نظر در مورد مباحث مطرح شده بر مبنای منابع و مقالات مروری
5 وظایف دانشجو حضور به موقع و منظم در کلاس، شرکت فعال در مباحث مطرح شده
6 منبع مقدمه ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی، مرتضوی و همکاران بیوتکنولوژی، میکروبیولوژی صنعتی، مرتضوی و همکاران میکروبیولوژی غذایی مدرن، مرتضوی و همکاران
7 نحوه ارزشیابی ارزیابی شرکت فعال دانشجویان در مباحث مطرح شده آزمونک آزمون میان ترم آزمون پایان ترم
8 فایل Pdf File