لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 بیوتکنولوژی مقدماتی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
2 صنایع تخمیری علوم و صنايع غذايي کارشناسی
3 عملیات صنایع غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
4 مبانی فراوری محصولات گیاهی اگروتکنولوژی کارشناسی
5 مهندسی بیوشیمی و فرآیندهای تخمیری مهندسی بیوسیستم کارشناسی
6 میکروبیولوژی مواد غذایی 2 علوم و صنايع غذايي کارشناسی
7 ایمنولوژی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
8 بیولوژی ملکولی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
9 بیولوژی ملکولی میکروارگانیزمها علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
10 روش تحقیق علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
11 ویروس شناسی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
12 بیولوژی ملکولی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
13 بیولوژی ملکولی میکروارگانیزمها علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
14 روشهاوابزار های بیولوژیکی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
15 ژنتیک مولکولی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
16 ویروس شناسی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
17 ویروس شناسی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)