طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره امروزه تاثیرات مفید و مضر مواد غذایی مختلف روی تعدیل و تنظیم سیستم ایمنی انسان به اثبات رسیده است. این درس مقدمه ای است به منظور آشنایی با اصول و تعاریف اولیه علم ایمونولوژی و کاربرد آن در علوم و صنایع غذایی
2 هدف کلی آشنایی با اصول اولیه و تعاریف علم ایمونولوژی در حوزه علوم و صنایع غذایی
3 اهداف یادگیری آشنایی با اصول و تعاریف اولیه علم ایمونولوژی شامل: ساختمان و واکنش های آنتی ژ ن ساختمان و واکنش های آنتی بادی ساختار و بعضی خواص کلاس ها و زیر کلاس های ایمونوگلوبولین ها آنتی بادی های تک دوده مانی آزمون های بر پایه سنجش ایمنی ایمنی ذاتی و ایمنی اکتسابی ایمنی سلولی و مولکولی
4 روش تدریس ارایه مطالب بصورت سخنرانی، پرسش و پاسخ و بحث گروهی
5 وظایف دانشجو شرکت منظم در کلاس ها مشارکت در مباحث شرکت در آزمون های مستمر
6 منبع
7 نحوه ارزشیابی ارزیابی مستمر: میان ترم، پایان ترم و آزمونک ها
8 فایل Pdf File