1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
امروزه آلودگی های ویروسی در مواد غذایی و همچنین استفاده از فاژها در علوم و صنایع غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است. این درس مقدمه ای است برای آشنایی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد زیست فناوری مواد غذایی درباره اهمیت و کاربرد ویروس ها و فاژها در علوم و صنایع غذایی. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با اصول اولیه و تعاریف علم ویروس شناسی در حوزه علوم و صنایع غذایی |
3 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با اصول اولیه و تعاریف علم ویروس شناسی در حوزه علوم و صنایع غذایی
مقدمه، ساختار و طبقه بندی ویروس ها
ویروس ها در مواد غذایی
روش های شناسایی ویروس ها در مواد غذایی
استخراج و خالص سازی ویروس ها در مواد غذایی
باکتریوفاژها و کاربرد آنها در مواد غذایی |
4 |
روش تدریس |
سخنرانی، پرسش و پاسخ و بحث و تبادل نظر |
5 |
وظایف دانشجو |
شرکت منظم در کلاس
مشارکت موثر در کلاس
شرکت در آزمون ها |
6 |
منبع |
آل محمد، م. و هابیلی، ن. 1370. ویروس شناسی عمومی. مرکز نشر دانشگاهی تهران. تهران.
شهیدی، ف.، محبی، م. و عدالتیان، م. ر. 1382. میکروبیولوژی و ایمونولوژی. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. شماره 375. مشهد.
ملک زاده، ف.1371. اصول طب داخلی هاریسون. بیماریهای عفونی ویروسها. انتشارات شرکت سهامی چهر. تهران. |
7 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون میان ترم، پایان ترم و آزمونک |
8 |
فایل |
Pdf File |