طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره امروزه آلودگی های ویروسی در مواد غذایی و همچنین استفاده از فاژها در علوم و صنایع غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است. این درس مقدمه ای است برای آشنایی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد زیست فناوری مواد غذایی درباره اهمیت و کاربرد ویروس ها و فاژها در علوم و صنایع غذایی.
2 هدف کلی آشنایی با اصول اولیه و تعاریف علم ویروس شناسی در حوزه علوم و صنایع غذایی
3 اهداف یادگیری آشنایی با اصول اولیه و تعاریف علم ویروس شناسی در حوزه علوم و صنایع غذایی مقدمه، ساختار و طبقه بندی ویروس ها ویروس ها در مواد غذایی روش های شناسایی ویروس ها در مواد غذایی استخراج و خالص سازی ویروس ها در مواد غذایی باکتریوفاژها و کاربرد آنها در مواد غذایی
4 روش تدریس سخنرانی، پرسش و پاسخ و بحث و تبادل نظر
5 وظایف دانشجو شرکت منظم در کلاس مشارکت موثر در کلاس شرکت در آزمون ها
6 منبع آل محمد، م. و هابیلی، ن. 1370. ویروس شناسی عمومی. مرکز نشر دانشگاهی تهران. تهران. شهیدی، ف.، محبی، م. و عدالتیان، م. ر. 1382. میکروبیولوژی و ایمونولوژی. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. شماره 375. مشهد. ملک زاده، ف.1371. اصول طب داخلی هاریسون. بیماریهای عفونی ویروس‏ها. انتشارات شرکت سهامی چهر. تهران.
7 نحوه ارزشیابی آزمون میان ترم، پایان ترم و آزمونک
8 فایل Pdf File