| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
یکی از دروس اصلی بوده که دارای یک واحد نظری و یم واحد عملی می باشد |
| 2 |
هدف کلی |
فراگیری انواع آلودگی های محیطی در مواد غذایی، روش های کاهش آلودگی و استانداردهای لازم درباره این آلودگی ها |
| 3 |
شایستگی های پایه |
اصول سم شناسی و شیمی مواد غذایی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با انواع آلودگی های محیطی که ممکن است در طول جمع آوری حمل ونقل انبار کردن و ذخیره سازی و... وارد مواد غذایی شوند و بحث و بررسی روش های کاهش آلودگی و استانداردهای لازم درباره این آلودگی ها. |
| 5 |
روش تدریس |
تبیین درس به صورت مسئله محور و ارزشیابی مستمر |
| 6 |
وظایف دانشجو |
حضور در جلسات کلاس و مطالعه مباحث مورد بحث و انجام تکالیف مربوطه |
| 7 |
منبع |
|
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
وایت برد-ماژیک-مانیتور-پروژکتور |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 10 |
فایل |
Pdf File |