طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره یکی از دروس اصلی بوده که دارای یک واحد نظری و یم واحد عملی می باشد
2 هدف کلی فراگیری انواع آلودگی های محیطی در مواد غذایی، روش های کاهش آلودگی و استانداردهای لازم درباره این آلودگی ها
3 شایستگی های پایه اصول سم شناسی و شیمی مواد غذایی
4 اهداف یادگیری آشنایی با انواع آلودگی های محیطی که ممکن است در طول جمع آوری حمل ونقل انبار کردن و ذخیره سازی و... وارد مواد غذایی شوند و بحث و بررسی روش های کاهش آلودگی و استانداردهای لازم درباره این آلودگی ها.
5 روش تدریس تبیین درس به صورت مسئله محور و ارزشیابی مستمر
6 وظایف دانشجو حضور در جلسات کلاس و مطالعه مباحث مورد بحث و انجام تکالیف مربوطه
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی وایت برد-ماژیک-مانیتور-پروژکتور
9 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
10 فایل Pdf File