1 |
اصول نگهداری مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
2 |
بهداشت و صنایع تبدیل ضایعات مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
3 |
بهداشت و صنایع غذائی 4 (غلات، روغن و قند) |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
4 |
بهداشت و صنایع کنسرو سازی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
5 |
سردخانه و انبار |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
6 |
سم شناسی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
7 |
شیمی مواد غذایی |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی |
8 |
شیمی و بیوشیمی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
9 |
صنایع بسته بندی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
10 |
کار آموزی در کارخانه های روغن، قند، غلات، کنسرو سازی و یا سردخانه مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
11 |
کنترل شیمیائی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
12 |
میکرب شناسی صنعتی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
13 |
آلودگی محیطی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
14 |
استانداردها وقوانین موادغذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
15 |
بهداشت محیط درصنایع غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
16 |
بهداشت وصنایع غذایی دریایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
17 |
روش های نمونه برداری مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
18 |
کنترل شیمیایی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
19 |
اصول نگهداری وبسته بندی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
20 |
سم شناسی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
21 |
صنایع موادغذایی با منشاء دامی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری عمومی |