| 1 |
اصول نگهداری مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 2 |
بهداشت و صنایع تبدیل ضایعات مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 3 |
بهداشت و صنایع غذائی 4 (غلات، روغن و قند) |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 4 |
بهداشت و صنایع کنسرو سازی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 5 |
سردخانه و انبار |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 6 |
سم شناسی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 7 |
شیمی مواد غذایی |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی |
| 8 |
شیمی و بیوشیمی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 9 |
صنایع بسته بندی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 10 |
کار آموزی در کارخانه های روغن، قند، غلات، کنسرو سازی و یا سردخانه مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 11 |
کنترل شیمیائی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 12 |
میکرب شناسی صنعتی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 13 |
آلودگی محیطی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
| 14 |
استانداردها وقوانین موادغذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
| 15 |
بهداشت محیط درصنایع غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
| 16 |
بهداشت وصنایع غذایی دریایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
| 17 |
روش های نمونه برداری مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
| 18 |
کنترل شیمیایی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
| 19 |
اصول نگهداری وبسته بندی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
| 20 |
سم شناسی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
| 21 |
صنایع موادغذایی با منشاء دامی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری عمومی |
| 22 |
کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی ( شیمیایی) |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری عمومی |