لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 اصول نگهداری مواد غذائی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
2 بهداشت و صنایع تبدیل ضایعات مواد غذائی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
3 بهداشت و صنایع غذائی 4 (غلات، روغن و قند) بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
4 بهداشت و صنایع کنسرو سازی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
5 سردخانه و انبار بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
6 سم شناسی مواد غذائی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
7 شیمی مواد غذایی پاتوبيولوژي کارشناسی
8 شیمی و بیوشیمی مواد غذائی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
9 صنایع بسته بندی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
10 کار آموزی در کارخانه های روغن، قند، غلات، کنسرو سازی و یا سردخانه مواد غذائی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
11 کنترل شیمیائی مواد غذائی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
12 میکرب شناسی صنعتی مواد غذائی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
13 آلودگی محیطی مواد غذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
14 استانداردها وقوانین موادغذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
15 بهداشت محیط درصنایع غذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
16 بهداشت وصنایع غذایی دریایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
17 روش های نمونه برداری مواد غذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
18 کنترل شیمیایی مواد غذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
19 اصول نگهداری وبسته بندی مواد غذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان دکتری (Ph.D)
20 سم شناسی مواد غذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان دکتری (Ph.D)
21 صنایع موادغذایی با منشاء دامی بهداشت مواد غذايي و آبزيان دکتری عمومی