# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | مبنای سم شناسی | |
2 | بیسفنول آ | |
3 | باقیمانده سموم | |
4 | سموم قارچی | |
5 | افزودنی های غذایی | |
6 | افزودنی های غذایی | |
7 | افزودنی های غذاییتوکسیکولوژی پلیمرهای سنتزی | |
8 | اکریل آمید | |
9 | سیتوتوکسیسیتی | |
10 | فلزات سنگین | |
11 | آلاینده های آب | |
12 | آلاینده های محیطی | |
13 | آزمایشگاه | |
14 | اثر فرآیندها بر تولید ترکیبات سمی | |
15 | باقیمانده سموم | |
16 | آفت کش ها | |
17 | اندازه گیری بنزوات | |
18 | آمین های بیوژنیک | |
19 | آلاینده های صنعتی | |
20 | اثر فرآیندها بر تولید ترکیبات سمی | |
21 | اندازه گیری سوربات | |
22 | اندازه گیری نیتریت | |
23 | بازدید |