| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
|---|---|---|
| 1 | مبنای سم شناسی | |
| 2 | بیسفنول آ | |
| 3 | باقیمانده سموم | |
| 4 | سموم قارچی | |
| 5 | افزودنی های غذایی | |
| 6 | افزودنی های غذایی | |
| 7 | افزودنی های غذاییتوکسیکولوژی پلیمرهای سنتزی | |
| 8 | اکریل آمید | |
| 9 | سیتوتوکسیسیتی | |
| 10 | فلزات سنگین | |
| 11 | آلاینده های آب | |
| 12 | آلاینده های محیطی | |
| 13 | آزمایشگاه | |
| 14 | اثر فرآیندها بر تولید ترکیبات سمی | |
| 15 | باقیمانده سموم | |
| 16 | آفت کش ها | |
| 17 | اندازه گیری بنزوات | |
| 18 | آمین های بیوژنیک | |
| 19 | آلاینده های صنعتی | |
| 20 | اثر فرآیندها بر تولید ترکیبات سمی | |
| 21 | اندازه گیری سوربات | |
| 22 | اندازه گیری نیتریت | |
| 23 | بازدید |