طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره ین درس یکی از دروس اصلی است که دارای 1 واحد نظری و 1 واحد عملی می باشد
2 هدف کلی آشنا کردن دانشجویان با اصول و روش های ارزیابی آلاینده های مواد غذایی
3 شایستگی های پایه اکتری شناسی اختصاصی و بیماری ها-شیمی و بیوشیمی مواد غذایی
4 اهداف یادگیری آشنا کردن دانشجویان با اصول و روش های ارزیابی آلاینده های مواد غذایی و تشخیص اثر فرآیندها بر تولید آنها
5 روش تدریس تبیین مباحث به صورت مسئله محور
6 وظایف دانشجو حضور در جلسات کلاس -مطالعه مباحث و انجام تکالیف مربوطه
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی تخته وایت برد-ماژیک-مانیتور-پروژکتور
9 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
10 روش تدریس تدریس معکوس
11 روش تدریس تدریس معکوس
12 روش تدریس تدریس معکوس
13 روش تدریس تدریس معکوس
14 روش تدریس تدریس معکوس
15 روش تدریس تدریس معکوس
16 روش تدریس تدریس معکوس
17 روش تدریس تدریس معکوس
18 روش تدریس تدریس معکوس
19 روش تدریس تدریس معکوس
20 روش تدریس تدریس معکوس
21 روش تدریس تدریس معکوس
22 روش تدریس تدریس معکوس
23 روش تدریس تدریس معکوس
24 روش تدریس تدریس معکوس