| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
ین درس یکی از دروس اصلی است که دارای 1 واحد نظری و 1 واحد عملی می باشد |
| 2 |
هدف کلی |
آشنا کردن دانشجویان با اصول و روش های ارزیابی آلاینده های مواد غذایی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
اکتری شناسی اختصاصی و بیماری ها-شیمی و بیوشیمی مواد غذایی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آشنا کردن دانشجویان با اصول و روش های ارزیابی آلاینده های مواد غذایی و تشخیص اثر فرآیندها بر تولید آنها |
| 5 |
روش تدریس |
تبیین مباحث به صورت مسئله محور |
| 6 |
وظایف دانشجو |
حضور در جلسات کلاس -مطالعه مباحث و انجام تکالیف مربوطه |
| 7 |
منبع |
|
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
تخته وایت برد-ماژیک-مانیتور-پروژکتور |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 10 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |
| 11 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |
| 12 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |
| 13 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |
| 14 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |
| 15 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |
| 16 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |
| 17 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |
| 18 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |
| 19 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |
| 20 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |
| 21 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |
| 22 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |
| 23 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |
| 24 |
روش تدریس |
تدریس معکوس |