اعتبارسنجی قضاوت لاشههای گاوی درگیر سپتی سمی در کشتارگاه مشهد
محمدمهدی نیکوسخن
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۴/۰۴/۳۱
امکانسنجی تهیه پستبیوتیک در محیط کشتهای مختلف و استفاده از آن در پوشش نانوکیتوزان-ژلاتین فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان با هدف بهبود خواص کیفی و زمان ماندگاری
مهسا خاکپور
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۱۲/۱۸
مدلسازی ریاضی رشد سالمونلا در جگر خام گوسفند
زهرا قدیری
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
بررسی کارایی فرایند های قلیایی،اسمزمعکوس و جوشاندن بر میزان نیتریت و فلزات سنگین آب
فاطمه خواجوی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
امکان سنجی استفاده از خمیرترش به عنوان استارتر ماست و مقایسه متابولومیکس ماست تولیدی با ماست تجاری
فاطمه اکبرنژاد
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۲۷
امکان سنجی تولید استارتر ماست از میکروبیوم آجیل ، میوه ها و سبزی ها
مهری صابری
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۵/۰۶
تاثیر نانوذرات لیپیدی حاوی بره موم بر استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از گوشت خام و بهبود کیفیت، ایمنی و ماندگاری گوشت
جعفر جوده کریم الهاشمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۵/۰۳
امکان سنجی تولید نانو پد هوشمند در بسته بندی گوشت مرغ با استفاده از ضا یعات گلبرگ زعفران
نگار غلامی مقدم خیرآبادی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۴/۱۷
ارزیابی کارایی تصفیه نمک طعام به روش تبلور مجدد در کاهش فلزات سنگین و عناصر مغذی
ریحانه خطیب زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۲/۰۷
پایش و بهینه سازی تولید هیالورونیک اسید در ماست
مونا محمدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۹/۲۸
امکان سنجی تولید استارترهای بومی کامپوزیتی بهمنظور تولید نوشیدنی های لبنی
علی باباپور اسطلخی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۷/۲۷
تولید نانو ذرات اسید هیالورونیک از ضایعات کشتارگاهی و واحدهای فراوری گوشت
مسعود ریگی نژادانده
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۷/۱۱
تعیین بافت های غیرمجاز و بار میکروبی زنده کل در گوشت چرخکرده با استفاده از تکنیک پردازش تصویر و اسپکتروسکوپی مادونقرمز نزدیک
علیرضا منظری توکلی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۱۲/۱۸
تهیه و تعیین خصوصیات فیلمهای پروبیوتیکی زیست فعال به منظور بهبود زمان ماندگاری ماست
محبوبه کلانترمهدوی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۱/۲۹
ارزیابی مقاومت به آنتیبیوتیک و زندهمانی بیوفیلم تشکیل شده توسط لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی استفاده از آن در ماست
زینب رضائی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۳
امکان سنجی تهیه فیلم پروبیوتیکی از بیوفیلم باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم
عادله برقی توندری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۷/۱۲
اثربخشی سیستم haccp بر بهبود کیفیت میکروبی غذا در آشپزخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد
بهراد محمدخان سرتیپ
دکتری عمومی
|
۱۳۹۸/۱۰/۰۷
بررسی اثرضد باکتریایی اسانس پونه کوهی (origanum vulgare) و اسید لاکتیک برکنترل رشد استافیلوکوکوس اورئوس تلقیح شده به گوشت بوقلمون طی زمان نگهداری
سمیرا حسینی
دکتری عمومی
|
۱۳۹۸/۰۴/۰۴
بررسی استفاده از جیره غذایی مکمل شده با پودر تفاله لیمو بر پیشگیری از اکسیداسیون چربی ها و پروتئین های فیله ماهی کپور طی نگه داری در دمای انجماد (18- درجه سانتی گراد)
مهرناز نبی زاده فردشیرازی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۲/۱۱
بررسی تأثیر استفاده از جیره خوراک مکمل شده با پودر تفاله ی لیمو بر پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدها و پروتئین های ماهی کپور طی نگهداری در دمای یخچال (۴ درجه سانتی گراد)
الهام شعبانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۲/۰۸
بررسی تاثیر جیره حاوی خمیر ترش به عنوان ترکیب سین بیوتیک بر میکروبیوتا روده و فراسنجه های وضعیت اکسیداتیو در برخی بافت های ماهی کپور
مرتضی میرشاه پناه
دکتری عمومی
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۷
بررسی تأثیر جیره غذایی مکمل شده با پودر تفاله لیمو بر فراسنجه های وضعیت اکسیداتیو در برخی بافت های ماهی کپور
سارا صفائیان لائین
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۴
بررسی مقایسه استفاده از استارترهای پروبیوتیکی و نگهدارنده شیمیایی بنزوات سدیم در کاهش لیستریا مونوسیتوژنز و افزایش زمان ماندگاری سالاد الویه