فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۲۳

اعتبارسنجی قضاوت لاشه‌های گاوی درگیر سپتی سمی در کشتارگاه مشهد

محمدمهدی نیکوسخن
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۴/۰۴/۳۱

امکان‌‌سنجی تهیه پست‌بیوتیک‌ در محیط کشت‌های مختلف و استفاده از آن در پوشش نانوکیتوزان-ژلاتین فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با هدف بهبود خواص کیفی و زمان ماندگاری

مهسا خاکپور
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۱۲/۱۸

مدلسازی ریاضی رشد سالمونلا در جگر خام گوسفند

زهرا قدیری
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۱۰/۱۷

بررسی کارایی فرایند های قلیایی،اسمزمعکوس و جوشاندن بر میزان نیتریت و فلزات سنگین آب

فاطمه خواجوی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۶/۲۸

امکان سنجی استفاده از خمیرترش به عنوان استارتر ماست و مقایسه متابولومیکس ماست تولیدی با ماست تجاری

فاطمه اکبرنژاد
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۶/۲۷

امکان‌ سنجی تولید استارتر ماست از میکروبیوم آجیل ، میوه ها و سبزی ها

مهری صابری
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۵/۰۶

تاثیر نانوذرات لیپیدی حاوی بره موم بر استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از گوشت خام و بهبود کیفیت، ایمنی و ماندگاری گوشت

جعفر جوده کریم الهاشمی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۰۵/۰۳

امکان سنجی تولید نانو پد هوشمند در بسته بندی گوشت مرغ با استفاده از ضا یعات گلبرگ زعفران

نگار غلامی مقدم خیرآبادی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۴/۱۷

ارزیابی کارایی تصفیه نمک طعام به روش تبلور مجدد در کاهش فلزات سنگین و عناصر مغذی

ریحانه خطیب زاده
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۲/۰۷

پایش و بهینه سازی تولید هیالورونیک اسید در ماست

مونا محمدی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۹/۲۸

امکان سنجی تولید استارترهای بومی کامپوزیتی به‌منظور تولید نوشیدنی های لبنی

علی باباپور اسطلخی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۷/۲۷

تولید نانو ذرات اسید هیالورونیک از ضایعات کشتارگاهی و واحدهای فراوری گوشت

مسعود ریگی نژادانده
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۷/۱۱

تعیین بافت های غیرمجاز و بار میکروبی زنده کل در گوشت چرخ‌کرده با استفاده از تکنیک پردازش تصویر و اسپکتروسکوپی مادون‌قرمز نزدیک

علیرضا منظری توکلی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۱۲/۱۸

تهیه و تعیین خصوصیات فیلم‌‌های پروبیوتیکی زیست فعال به منظور بهبود زمان ماندگاری ماست

محبوبه کلانترمهدوی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۱/۲۹

ارزیابی مقاومت به آنتی‌بیوتیک و زنده‌مانی بیوفیلم تشکیل شده توسط لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی استفاده از آن در ماست

زینب رضائی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۱/۱۳

امکان سنجی تهیه فیلم پروبیوتیکی از بیوفیلم باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم

عادله برقی توندری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۷/۱۲

اثربخشی سیستم haccp بر بهبود کیفیت میکروبی غذا در آشپزخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد

بهراد محمدخان سرتیپ
دکتری عمومی | ۱۳۹۸/۱۰/۰۷

بررسی اثرضد باکتریایی اسانس پونه کوهی (origanum vulgare) و اسید لاکتیک برکنترل رشد استافیلوکوکوس اورئوس تلقیح شده به گوشت بوقلمون طی زمان نگهداری

سمیرا حسینی
دکتری عمومی | ۱۳۹۸/۰۴/۰۴

بررسی استفاده از جیره غذایی مکمل شده با پودر تفاله لیمو بر پیشگیری از اکسیداسیون چربی ها و پروتئین های فیله ماهی کپور طی نگه داری در دمای انجماد (18- درجه سانتی گراد)

مهرناز نبی زاده فردشیرازی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۲/۱۱

بررسی تأثیر استفاده از جیره خوراک مکمل شده با پودر تفاله ی لیمو بر پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدها و پروتئین های ماهی کپور طی نگهداری در دمای یخچال (۴ درجه سانتی گراد)

الهام شعبانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۲/۰۸

بررسی تاثیر جیره حاوی خمیر ترش به عنوان ترکیب سین بیوتیک بر میکروبیوتا روده و فراسنجه های وضعیت اکسیداتیو در برخی بافت های ماهی کپور

مرتضی میرشاه پناه
دکتری عمومی | ۱۳۹۷/۱۰/۱۷

بررسی تأثیر جیره غذایی مکمل شده با پودر تفاله لیمو بر فراسنجه های وضعیت اکسیداتیو در برخی بافت های ماهی کپور

سارا صفائیان لائین
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۴

بررسی مقایسه استفاده از استارترهای پروبیوتیکی و نگه‌دارنده شیمیایی بنزوات سدیم در کاهش لیستریا مونوسیتوژنز و افزایش زمان ماندگاری سالاد الویه

معصومه حق گوی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۱