| 1 |
تعریف تخمیرهای صنعتی و کلکسیون سوش های جدید |
|
| 2 |
اصلاح سوش های انتخاب شده |
|
| 3 |
نگهداری سوش ها |
|
| 4 |
محیط های کشت مورد استفاده در تولیدات میکروبی |
|
| 5 |
طرز تهیه محیط های کشت |
|
| 6 |
استریل کردن محیط های کشت |
|
| 7 |
تهیه مایه جهت تلقیح محیط های کشت صنعتی |
|
| 8 |
کنترل شرایط کشت |
|
| 9 |
انواع کشت های صنعتی |
|
| 10 |
تخمیرهای اکسیداتیو |
|
| 11 |
ترکیبات فرعی فرایندهای تخمیر |
|
| 12 |
انتخاب مواد اولیه برای تخمیر |
|
| 13 |
سرکه سازی |
|
| 14 |
مبانی تخمیری فراورده های لبنی |
|
| 15 |
مبانی تخمیری اسیدهای آلی |
|
| 16 |
مبانی تخمیری اسیدهای آمینه |
|
| 17 |
مبانی تخمیری پروتئین های تک سلولی |
|
| 18 |
خمیر مایه |
|
| 19 |
آنزیم های میکروبی |
|
| 20 |
بیوتکنولوژی و تولید فراورده های مربوطه |
|
| 21 |
مهندسی ژنتیک |
|
| 22 |
کلون کردن و تولید پروتئین های نوترکیب |
|
| 23 |
DNA نوترکیب |
|
| 24 |
محصولات تراریخته |
|
| 25 |
قوانین مربوط به محصولات تراریخته |
|
| 26 |
مبانی PCR |
|
| 27 |
فاژها |
|
| 28 |
آنزیم های میکروبی |
|
| 29 |
انواع فرمانتور |
|
| 30 |
سلول های تثبیت شده |
|