1 |
تعریف تخمیرهای صنعتی و کلکسیون سوش های جدید |
|
2 |
اصلاح سوش های انتخاب شده |
|
3 |
نگهداری سوش ها |
|
4 |
محیط های کشت مورد استفاده در تولیدات میکروبی |
|
5 |
طرز تهیه محیط های کشت |
|
6 |
استریل کردن محیط های کشت |
|
7 |
تهیه مایه جهت تلقیح محیط های کشت صنعتی |
|
8 |
کنترل شرایط کشت |
|
9 |
انواع کشت های صنعتی |
|
10 |
تخمیرهای اکسیداتیو |
|
11 |
ترکیبات فرعی فرایندهای تخمیر |
|
12 |
انتخاب مواد اولیه برای تخمیر |
|
13 |
سرکه سازی |
|
14 |
مبانی تخمیری فراورده های لبنی |
|
15 |
مبانی تخمیری اسیدهای آلی |
|
16 |
مبانی تخمیری اسیدهای آمینه |
|
17 |
مبانی تخمیری پروتئین های تک سلولی |
|
18 |
خمیر مایه |
|
19 |
آنزیم های میکروبی |
|
20 |
بیوتکنولوژی و تولید فراورده های مربوطه |
|
21 |
مهندسی ژنتیک |
|
22 |
کلون کردن و تولید پروتئین های نوترکیب |
|
23 |
DNA نوترکیب |
|
24 |
محصولات تراریخته |
|
25 |
قوانین مربوط به محصولات تراریخته |
|
26 |
مبانی PCR |
|
27 |
فاژها |
|
28 |
آنزیم های میکروبی |
|
29 |
انواع فرمانتور |
|
30 |
سلول های تثبیت شده |
|