| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس درس اصلی بوده که دارای یک واحد نظری و یک واحد عملی است |
| 2 |
هدف کلی |
آشنا کردن دانشجویان با میکروارگانیسن های مفید و کاربردی در صنعت و نحوه تکثیر و نگهداری از این میکروارگانیسم ها |
| 3 |
شایستگی های پایه |
باکتری شناسی اختصاصی و بیماری ها |
| 4 |
اهداف یادگیری |
شناخت انواع میکروارگانیسم های کاربردی و منابع آن ها و چگونگی کاربرد آن ها در مواد غذایی .همچنین عوامل موثر بر تکثیر و متابولیت های به دست آمده از آن ها نیز مورد بررسی قرار می گیرد |
| 5 |
روش تدریس |
تبیین مباحث به صورت مسئله محور و ارزشبابی های مستمر |
| 6 |
وظایف دانشجو |
حضور در جلسات کلاس و مطالعه مباحث و انجام تکالیف مربوطه |
| 7 |
منبع |
مقدمه ای بر میکروبیولوژی صنعتی-سید علی مرتضوی |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
وایت برد-ماژیک-مانیتور-پروژکتور |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم و ارزشیابی مستمر |
| 10 |
فایل |
Pdf File |