# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | مبانی روش های مختلف نگهداری | |
2 | مبانی انجماد | |
3 | نگهداری به وسیله روش های نوین | |
4 | مبانی خشک کردن | |
5 | مبانی دود دادن | |
6 | مبانی دود دادن | |
7 | روش های حرارتی نگه داری | |
8 | افزایش نمک و قند | |
9 | مبانی تخمیر | |
10 | افزایش مواد نگه دارنده شیمیایی | |
11 | بسته بندی و وکیوم | |
12 | مبانی تغلیظ | |
13 | اتمسفر تغییر یافته | |
14 | نگهداری به وسیله اشعه | |
15 | بلانچینگ | |
16 | سرخ کردن |