| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
|---|---|---|
| 1 | مبانی روش های مختلف نگهداری | |
| 2 | مبانی انجماد | |
| 3 | نگهداری به وسیله روش های نوین | |
| 4 | مبانی خشک کردن | |
| 5 | مبانی دود دادن | |
| 6 | مبانی دود دادن | |
| 7 | روش های حرارتی نگه داری | |
| 8 | افزایش نمک و قند | |
| 9 | مبانی تخمیر | |
| 10 | افزایش مواد نگه دارنده شیمیایی | |
| 11 | بسته بندی و وکیوم | |
| 12 | مبانی تغلیظ | |
| 13 | اتمسفر تغییر یافته | |
| 14 | نگهداری به وسیله اشعه | |
| 15 | بلانچینگ | |
| 16 | سرخ کردن |