دکتر امیر سالاری

دانشیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 ماهیت آب در موادغذایی
2 مفاهیم پایه بسته‌بندی مواد غذایی: اهداف و عملکردها
3 چالش ها و کاربردهای نوین پروتیین ها
4 روش‌های آزمون مواد بسته‌بندی
5 مواد بسته‌بندی: ویژگی‌ها، مزایا و محدودیت‌ها (شیشه، فلز، پلاستیک و کاغذ)
6 اکسیداسیون چربی ها
7 تقلبات
8 فناوری‌های بسته‌بندی فعال و هوشمند و کاربرد آن‌ها
9 تأثیر بسته‌بندی فعال و هوشمند بر ماندگاری مواد غذایی
10 بسته بندی تجزیه پذیر
11 مهاجرت ذرات
12 اثر فرآیند بر موادغذایی
13 دینامیک آب در موادغذایی
14 ایزوترم جذب و دفع
15 بسته بندی تجزیه پذیر
16 روش‌های نگهداری مواد غذایی از طریق بسته‌بندی خلأ و اتمسفر اصلاح‌شده
17 مواد بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر و زیست‌پایه
18 اثرات متقابل مواد بسته‌بندی با مواد غذایی (مهاجرت ترکیبات شیمیایی)