| 1 | 
											ماهیت آب در موادغذایی | 
											 | 
										
																			
											| 2 | 
											مفاهیم پایه بستهبندی مواد غذایی: اهداف و عملکردها | 
											 | 
										
																			
											| 3 | 
											چالش ها و کاربردهای نوین پروتیین ها | 
											 | 
										
																			
											| 4 | 
											روشهای آزمون مواد بستهبندی | 
											 | 
										
																			
											| 5 | 
											مواد بستهبندی: ویژگیها، مزایا و محدودیتها (شیشه، فلز، پلاستیک و کاغذ) | 
											 | 
										
																			
											| 6 | 
											اکسیداسیون چربی ها | 
											 | 
										
																			
											| 7 | 
											تقلبات | 
											 | 
										
																			
											| 8 | 
											فناوریهای بستهبندی فعال و هوشمند و کاربرد آنها | 
											 | 
										
																			
											| 9 | 
											تأثیر بستهبندی فعال و هوشمند بر ماندگاری مواد غذایی | 
											 | 
										
																			
											| 10 | 
											بسته بندی تجزیه پذیر | 
											 | 
										
																			
											| 11 | 
											مهاجرت ذرات | 
											 | 
										
																			
											| 12 | 
											اثر فرآیند بر موادغذایی | 
											 | 
										
																			
											| 13 | 
											دینامیک آب در موادغذایی | 
											 | 
										
																			
											| 14 | 
											ایزوترم جذب و دفع | 
											 | 
										
																			
											| 15 | 
											بسته بندی تجزیه پذیر | 
											 | 
										
																			
											| 16 | 
											روشهای نگهداری مواد غذایی از طریق بستهبندی خلأ و اتمسفر اصلاحشده | 
											 | 
										
																			
											| 17 | 
											مواد بستهبندی زیستتخریبپذیر و زیستپایه | 
											 | 
										
																			
											| 18 | 
											اثرات متقابل مواد بستهبندی با مواد غذایی (مهاجرت ترکیبات شیمیایی) | 
											 |