| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
|---|---|---|
| 1 | کلیات و ضرورت درس | |
| 2 | کلیات و ضرورت درس | |
| 3 | پالایشگاه گوشت | |
| 4 | اسید هیالورونیک | |
| 5 | فرآورده های جانبی کشتارگاه | |
| 6 | تعریف و انواع گوشت های رایج در جهان | |
| 7 | ساختار گوشت | |
| 8 | عوامل موثر بر کیفیت گوشت | |
| 9 | جمود نعشی | |
| 10 | فرآورده های گوشتی | |
| 11 | گوشت های فرآوری شده | |
| 12 | سوسیس و کالباس | |
| 13 | همبرگر | |
| 14 | ناگت | |
| 15 | خمیر مرغ | |
| 16 | تخم مرغ | |
| 17 | عسل | |
| 18 | عسل | |
| 19 | تقلبات |