دکتر امیر سالاری

دانشیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 کلیات و ضرورت درس
2 کلیات و ضرورت درس
3 پالایشگاه گوشت
4 اسید هیالورونیک
5 فرآورده های جانبی کشتارگاه
6 تعریف و انواع گوشت های رایج در جهان
7 ساختار گوشت
8 عوامل موثر بر کیفیت گوشت
9 جمود نعشی
10 فرآورده های گوشتی
11 گوشت های فرآوری شده
12 سوسیس و کالباس
13 همبرگر
14 ناگت
15 خمیر مرغ
16 تخم مرغ
17 عسل
18 عسل
19 تقلبات