| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | هدف کلی | آشنایی و کسب مهارت در علوم مربوط به فرآوری محصولات خام دامی |
| 2 | شایستگی های پایه | گذرندان دروس ژایه |
| 3 | اهداف یادگیری | درک فرآیندهای تولید و مسایل مربوطه |
| 4 | روش تدریس | طرح سوال پخش ویدئوهای آموزشی سخنرانی تکلیف |
| 5 | وظایف دانشجو | طرح سوالات کاربردی و مشارکت فعال در مباحث کلاسی |
| 6 | منبع | کتاب علوم و صنایع غذایی |
| 7 | مواد و امکانات آموزشی | رایانه متصل به اینترنت ویدیو پروژکتور |
| 8 | نحوه ارزشیابی | آزمونک تکالیف مستمر طرح سوالات کاربردی حضور و مشارکت فعال در کلاس آزمون ژایان ترم |