طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 هدف کلی آشنایی و کسب مهارت در علوم مربوط به فرآوری محصولات خام دامی
2 شایستگی های پایه گذرندان دروس ژایه
3 اهداف یادگیری درک فرآیندهای تولید و مسایل مربوطه
4 روش تدریس طرح سوال پخش ویدئوهای آموزشی سخنرانی تکلیف
5 وظایف دانشجو طرح سوالات کاربردی و مشارکت فعال در مباحث کلاسی
6 منبع کتاب علوم و صنایع غذایی
7 مواد و امکانات آموزشی رایانه متصل به اینترنت ویدیو پروژکتور
8 نحوه ارزشیابی آزمونک تکالیف مستمر طرح سوالات کاربردی حضور و مشارکت فعال در کلاس آزمون ژایان ترم