| 1 | 
											کلیات کنترل کیفی و ایمنی مواد غذایی | 
											 | 
										
																			
											| 2 | 
											اصول نمونهبرداری و آمادهسازی نمونهها | 
											 | 
										
																			
											| 3 | 
											ترکیبات شیمیایی اصلی مواد غذایی (آب، پروتئین، چربی، کربوهیدرات، مواد معدنی) | 
											 | 
										
																			
											| 4 | 
											آلایندههای شیمیایی مواد غذایی (فلزات سنگین، نیترات و نیتریت، سموم دفع آفات، مایکوتوکسینها) | 
											 | 
										
																			
											| 5 | 
											افزودنیهای مجاز و غیرمجاز غذایی | 
											 | 
										
																			
											| 6 | 
											باقیماندههای دارویی و دامپزشکی در مواد غذایی | 
											 | 
										
																			
											| 7 | 
											رنگها، طعمدهندهها و نگهدارندهها | 
											 | 
										
																			
											| 8 | 
											روشهای شیمیایی و دستگاهی در کنترل کیفی مواد غذایی (تیتراسیون، اسپکتروفتومتری، کروماتوگرافی و …) | 
											 | 
										
																			
											| 9 | 
											استانداردها و حدود مجاز آلایندههای شیمیایی در مواد غذایی (Codex, FAO/WHO, ملی) | 
											 | 
										
																			
											| 10 | 
											روشهای نوین در شیمی مواد غذایی (نانوتکنولوژی، بیوسنسورها و …) | 
											 | 
										
																			
											| 11 | 
											مدیریت کیفیت و ایمنی در صنایع غذایی (HACCP، ISO و GMP) | 
											 | 
										
																			
											| 12 | 
											قوانین و مقررات ملی و بینالمللی مرتبط با کنترل شیمیایی مواد غذایی | 
											 |