دکتر امیر سالاری

دانشیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 کلیات کنترل کیفی و ایمنی مواد غذایی
2 اصول نمونه‌برداری و آماده‌سازی نمونه‌ها
3 ترکیبات شیمیایی اصلی مواد غذایی (آب، پروتئین، چربی، کربوهیدرات، مواد معدنی)
4 آلاینده‌های شیمیایی مواد غذایی (فلزات سنگین، نیترات و نیتریت، سموم دفع آفات، مایکوتوکسین‌ها)
5 افزودنی‌های مجاز و غیرمجاز غذایی
6 باقیمانده‌های دارویی و دامپزشکی در مواد غذایی
7 رنگ‌ها، طعم‌دهنده‌ها و نگهدارنده‌ها
8 روش‌های شیمیایی و دستگاهی در کنترل کیفی مواد غذایی (تیتراسیون، اسپکتروفتومتری، کروماتوگرافی و …)
9 استانداردها و حدود مجاز آلاینده‌های شیمیایی در مواد غذایی (Codex, FAO/WHO, ملی)
10 روش‌های نوین در شیمی مواد غذایی (نانوتکنولوژی، بیوسنسورها و …)
11 مدیریت کیفیت و ایمنی در صنایع غذایی (HACCP، ISO و GMP)
12 قوانین و مقررات ملی و بین‌المللی مرتبط با کنترل شیمیایی مواد غذایی