1 |
کلیات سم شناسی |
|
2 |
جذب و متابولیسم |
|
3 |
تغییرات مواد سمی در کبد |
|
4 |
ورود مواد سمی به بافت ها و تحریک یا مهار گیرنده های حیاتی |
|
5 |
مسمومیت ناشی از میکروارگانیسم ها |
|
6 |
مسمومیت ناشی از سموم شیمیایی |
|
7 |
مسمومیت ناشی از فلزلت سنگین |
|
8 |
مسمومیت ناشی از سموم قارچی |
|
9 |
مواد سرطانزا و موتاژن ها |
|
10 |
مسمومیت های ناشی از نگهدارنده ها |
|
11 |
مسمومیت ناشی از طعم دهنده ها |
|
12 |
مسمومیت ناشی از آفت کش ها |
|
13 |
مسمومیت ناشی شیرین کننده ها |
|
14 |
باقیمانده داروها و هورمون ها |
|
15 |
مسمومیت ناشی از رنگ ها |
|
16 |
مسمومیت ناشی از ضد عفونی کننده ها |
|
17 |
افزودنی ها |
|
18 |
مبانی سم شناسی |
|
19 |
ارزیابی سمیت مواد غذایی و تغذیه ای |
|
20 |
پاربن ها |
|
21 |
اصول کلی سم شناسی (توکسیکو کینتک و انواع پاسخها) |
|
22 |
آلاینده ها: سموم با منشاء طبیعی |
|
23 |
شناسایی فلزات سنگین |
|
24 |
منابع انتشار فلزات سنگین |
|
25 |
دسته بندی انواع توکسیکانت ها |
|
26 |
آلاینده های فلزی۲ |
|
27 |
دوز های سمی |
|
28 |
اعدادE |
|
29 |
ارزیابی سمیت تغییرات ژنتیکی مواد غذایی |
|
30 |
شناسایی مسمومیت های قارچی |
|
31 |
آشنایی با سموم شیمیایی |
|