طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس با 2 واحد (1واحد نظری و 1واحد عملی) جز دروس اصلی بوده و درس بیوشیمی پیشنیاز آن می باشد
2 هدف کلی آشنایی با انواع سموم موجود در مواد غذایی، تاثیرات آن ها در بدن موجودات زنده و روش های شناسایی و اندازه گیری آن ها
3 شایستگی های پایه گذراندن درس بیوشیمی
4 اهداف یادگیری آشنایی با سموم موجود در مواد غذایی و روش های شناسایی و اندازه گیری آن ها
5 روش تدریس جلسات سخنرانی -پرسش و پاسخ و انجام پروژه
6 وظایف دانشجو حضور مستمر در جلسات کلاس و انجام تکالیف
7 منبع مقدمه ای بر سم شناسی مواد غذایی، مولف : تاکایوکی شیباموتو - لئونارد جلدانس مترجم : سعید حسین زاده - سمانه رحمدل - عنایت بریزی ...
8 مواد و امکانات آموزشی پروژکتور-رایانه-تخته سفید
9 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم و نمره انجام پروژه
10 فایل Pdf File