1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس با 2 واحد (1واحد نظری و 1واحد عملی) جز دروس اصلی بوده و درس بیوشیمی پیشنیاز آن می باشد |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با انواع سموم موجود در مواد غذایی، تاثیرات آن ها در بدن موجودات زنده و روش های شناسایی و اندازه گیری آن ها |
3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن درس بیوشیمی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با سموم موجود در مواد غذایی و روش های شناسایی و اندازه گیری آن ها |
5 |
روش تدریس |
جلسات سخنرانی -پرسش و پاسخ و انجام پروژه |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور مستمر در جلسات کلاس و انجام تکالیف |
7 |
منبع |
مقدمه ای بر سم شناسی مواد غذایی، مولف : تاکایوکی شیباموتو - لئونارد جلدانس
مترجم : سعید حسین زاده - سمانه رحمدل - عنایت بریزی ... |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
پروژکتور-رایانه-تخته سفید |
9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان پایان ترم و نمره انجام پروژه |
10 |
فایل |
Pdf File |