| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) | 
|---|---|---|
| 1 | نام گذاری اسید های چرب | |
| 2 | کاروتنوئید ها | |
| 3 | انواع روغنهای گیاهی | |
| 4 | عددپراکسید | |
| 5 | انواع روغن های حیوانی | |
| 6 | ویژگی فیزیکی روغن ها | |
| 7 | روش های ارزیابی حسی | |
| 8 | آزمون اسید باربیتوریک | |
| 9 | خصوصیات آرد نانوایى | |
| 10 | تکنولوژی استخراج و فرآوری روغن | |
| 11 | شورتنینگ | |
| 12 | اسید چرب ترانس | |
| 13 | غلات | |
| 14 | تکنولوژی قند | |
| 15 | استخراج قند از چغندر قند | |
| 16 | بازدید | |
| 17 | ساختمان گندم ومواد متشکله آن | |
| 18 | چربی ها و لیپید ها | |
| 19 | انواع اسید چرب | |
| 20 | بازدید | |
| 21 | تاریخچه انواع غلات و گونههاى مختلف آن ومیزان تولید آن در مناطق مختلف جهان | |
| 22 | انواع غلات |