| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس یکی از دروس اصلی است که دارای 3 واحد نظری می باشد |
| 2 |
هدف کلی |
شنا کردن دانشجویان با تکنولوژی و کنترل کیفی غلات، قند و روغن |
| 3 |
شایستگی های پایه |
باکتری شناسی اختصاصی و بیماری ها-شیمی و بیوشیمی مواد غذایی و اصول نگهداری |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با اصول نگهداری و انواع روش های مورد استفاده در تولید قند، روغن و غلات |
| 5 |
روش تدریس |
تبیین مباحث به صورت مسئله محور
استفاده از دیتا |
| 6 |
وظایف دانشجو |
حضور در جلسات کلاس -مطالعه مباحث و انجام تکالیف مربوطه |
| 7 |
منبع |
تکنولوژی غلات - رسول پایان
تکنولوژی قند- مهندس مصباحی
تکنولوزی روغن- دکتر سالاری |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
تخته وایت برد-ماژیک-مانیتور-پروژکتور |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
کوییز
امتحان پایان ترم |