1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس یکی از دروس اصلی است که دارای 3 واحد نظری می باشد |
2 |
هدف کلی |
آشنا کردن دانشجویان با اصول و روش های نگهداری مواد غذایی و انجام پروژه های مرتبط |
3 |
شایستگی های پایه |
باکتری شناسی اختصاصی و بیماری ها-شیمی و بیوشیمی مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد |
5 |
روش تدریس |
تبیین مباحث به صورت مسئله محور |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور در جلسات کلاس -مطالعه مباحث و انجام تکالیف مربوطه |
7 |
منبع |
اصول و روش های نگهداری مواد غذایی- رسول پایان |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
تخته وایت برد-ماژیک-مانیتور-پروژکتور |
9 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم
کوییز
تکلیف کلاسی |