طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس یکی از دروس اصلی است که دارای 3 واحد نظری می باشد
2 هدف کلی آشنا کردن دانشجویان با اصول و روش های نگهداری مواد غذایی و انجام پروژه های مرتبط
3 شایستگی های پایه باکتری شناسی اختصاصی و بیماری ها-شیمی و بیوشیمی مواد غذایی
4 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد
5 روش تدریس تبیین مباحث به صورت مسئله محور
6 وظایف دانشجو حضور در جلسات کلاس -مطالعه مباحث و انجام تکالیف مربوطه
7 منبع اصول و روش های نگهداری مواد غذایی- رسول پایان
8 مواد و امکانات آموزشی تخته وایت برد-ماژیک-مانیتور-پروژکتور
9 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم کوییز تکلیف کلاسی