طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس یکی از دروس اصلی است که دارای 3 واحد نظری می باشد
2 هدف کلی شنا کردن دانشجویان با تکنولوژی و کنترل کیفی غلات، قند و روغن
3 شایستگی های پایه باکتری شناسی اختصاصی و بیماری ها-شیمی و بیوشیمی مواد غذایی و اصول نگهداری
4 اهداف یادگیری آشنایی با اصول نگهداری و انواع روش های مورد استفاده در تولید قند، روغن و غلات
5 روش تدریس تبیین مباحث به صورت مسئله محور استفاده از دیتا
6 وظایف دانشجو حضور در جلسات کلاس -مطالعه مباحث و انجام تکالیف مربوطه
7 منبع تکنولوژی غلات - رسول پایان تکنولوژی قند- مهندس مصباحی تکنولوزی روغن- دکتر سالاری
8 مواد و امکانات آموزشی تخته وایت برد-ماژیک-مانیتور-پروژکتور
9 نحوه ارزشیابی کوییز امتحان پایان ترم