طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره از دروس مهم برنامه درسی کارشناسی به ارزش ۱ و نیم واحد تئوری و نیم واحد عملی
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با انواع مواد اولیه، فن آوری تولید و کاربرد بسته بندی های موادغذایی
3 شایستگی های پایه شیمی موادغذایی و میکروبیولوژی
4 روش تدریس روش پرسشگری و یادگیری مبتنی بر پروژه
5 وظایف دانشجو حضور فعال و طرح پرسش های کاربردی
6 منبع درسنامه کلاسی Food packaging
7 مواد و امکانات آموزشی دیتا، تخته و...
8 نحوه ارزشیابی کوئیز امتحان میان ترم امتحان نهایی تکلیف