| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | از دروس مهم برنامه درسی کارشناسی به ارزش ۱ و نیم واحد تئوری و نیم واحد عملی |
| 2 | هدف کلی | آشنایی دانشجویان با انواع مواد اولیه، فن آوری تولید و کاربرد بسته بندی های موادغذایی |
| 3 | شایستگی های پایه | شیمی موادغذایی و میکروبیولوژی |
| 4 | روش تدریس | روش پرسشگری و یادگیری مبتنی بر پروژه |
| 5 | وظایف دانشجو | حضور فعال و طرح پرسش های کاربردی |
| 6 | منبع | درسنامه کلاسی Food packaging |
| 7 | مواد و امکانات آموزشی | دیتا، تخته و... |
| 8 | نحوه ارزشیابی | کوئیز امتحان میان ترم امتحان نهایی تکلیف |