طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس یکی از دروس اصلی است که دارای 2 واحد نظری و 1 واحد عملی می باشد
2 هدف کلی آشنایی با استانداردها و آزمون های موادغذایی و خصوصیات و تغییرات شیمیایی حاصله و علل آن ها
3 شایستگی های پایه درس شیمی موادغذایی پیش نیاز این درس است
4 اهداف یادگیری آشنایی با آزمون مختلف مواد غذایی و اهمیت آن ها در کنترل کیفی مواد غذایی
5 روش تدریس تبیین درس به شکل مسئله محور به همراه ارزشیابی مستمر دانشجویان
6 وظایف دانشجو حضور در کلاس- مطالعه منابع و سخنرانی های جلسات گذشته وانجام تکالیف مربوطه
7 منبع استانداردهای ملی موادغذایی استانداردهای کدکس
8 مواد و امکانات آموزشی تخته وایتبرد- ماژیک-مانیتور- پروژکتور
9 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم