طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس یکی از دروس اصلی است که دارای 1 واحد نظری و 1 واحد عملی می باشد
2 هدف کلی شناخت اجزای متشکله مواد غذایی و خصوصیات و تغییرات شیمیایی حاصله و علل آن ها
3 شایستگی های پایه درس بیوشیمی پیش نیاز این درس است
4 اهداف یادگیری آشنایی با ساختارهای مختلف مواد غذایی و نوع و میزان آن ها و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و اهمیت آن ها در مواد غذایی
5 روش تدریس تبیین درس به شکل مسئله محور به همراه ارزشیابی مستمر دانشجویان
6 وظایف دانشجو حضور در کلاس- مطالعه منابع و سخنرانی های جلسات گذشته وانجام تکالیف مربوطه
7 منبع شیمی مواد غذایی تالیف دکتر حسن فاطمی
8 مواد و امکانات آموزشی تخته وایتبرد- ماژیک-مانیتور- پروژکتور
9 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم