طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس 3 واحدی تخصصی
2 هدف کلی فراگیری روش های مختلف آنالیز ریسک، بازرسی مواد شیمیایی و نیازهای قانونی و نظارتی لازم در مواد غذایی
3 اهداف یادگیری آشنایی با انواع آزمون های کنترل کیفیت شیمیایی با بررسی و تفسیر نتایج
4 روش تدریس بر اساس روش PBL آموزش مبتنی بر پوژه
5 وظایف دانشجو مشارکت فعال در مباحث کلاس و انجام پروژه ها
6 منبع 1. Socaciu, C. ed., 2007. Food colorants: chemical and functional properties. CRC Press. 2. Branen, A.L., Davidson, P.M., Salminen, S. and Thorngate, J. eds., 2001. Food additives. CRC Press. 3. Madhavi, D.L., Deshpande, S.S. and Salunkhe, D.K., 1995. Food antioxidants: Technological: Toxicological and health perspectives. CRC Press. 4. Belitz, H.D., Grosch, W. and Schieberle, P., 2008. Food chemistry. Springer Science & Business Media. 5. Prichard, E. and Barwick, V., 2007. Quality assurance in analytical chemistry. John Wiley & Sons. 6. D'Mello, J. F. (Ed.). (2019). A Handbook of Environmental Toxicology: Human Disorders and Ecotoxicology. CABI. 3. Varelis, P., Melton, L., & Shahidi, F. (2018). Encyclopedia of Food chemistry. Elsevier. 4. Velisek, J., Koplik, R., & Cejpek, K. (2020). The chemistry of food. John Wiley & Sons. 5. Nollet, L. M., & Gutierrez-Uribe, J. A. (Eds.). (2018). Phenolic compounds in food: characterization and analysis. CRC Press. 6. Ahmad, M. U. (Ed.). (2017). Fatty acids: Chemistry, synthesis, and applications. Elsevier.
7 مواد و امکانات آموزشی آزمایشگاه کنترل کیفی شیمیایی ویدئو پروژکتور تخته و ماژیک
8 نحوه ارزشیابی تکالیف کلاسی پرسش های کلاسی پروژه