| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس بهداشت و صنایع کنسروسازی دارای 2 واحد (1 واحد نظری و 1 واحد عملی) بوده که از دروس اختصاصی می باشد. پیش نیاز برای این درس، درس زراعت و باغبانی و درس اصول نگهداری مواد غذایی است |
| 2 |
هدف کلی |
یادگیری اصول کنسروسازی و آشنایی با انواع تکنولوژی محصولات کنسرو شده |
| 3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن دروس زراعت و باغبانی و اصول نگهداری مواد غذایی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
یادگیری اصول کنسروسازی و آشنایی با انواع تکنولوژی محصولات کنسرو شده |
| 5 |
روش تدریس |
سخنرانی و پرسش و پاسخ و پروژه و کارگاه عملی |
| 6 |
وظایف دانشجو |
حضور مستمر در جلسات کلاس و انجام آزمون های عملی |
| 7 |
مواد و امکانات آموزشی |
انجام آزمون های عملی |
| 8 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 9 |
فایل |
Pdf File |
| 10 |
اهداف یادگیری |
ارزیابی میزان یادگیری دانشجو |
| 11 |
اهداف یادگیری |
ارزیابی میزان یادگیری دانشجو |
| 12 |
اهداف یادگیری |
ریشه یابی یک محصول از زمان پیدایش و تغیر کاربرد آن تا به امروز |
| 13 |
اهداف یادگیری |
ریشه یابی یک محصول از زمان پیدایش و تغیر کاربرد آن تا به امروز |
| 14 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با آزمون های ارگانولپتیکی1 |
| 15 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با آزمون های ارگانولپتیکی1 |
| 16 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با مواد اولیه و نحوه استفاده آنها |
| 17 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با مواد اولیه و نحوه استفاده آنها |
| 18 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با آزمون های ارگانو لپتیکی |
| 19 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با آزمون های ارگانو لپتیکی |
| 20 |
اهداف یادگیری |
یادگیری محاسبات مربوط به فرایند ها |
| 21 |
اهداف یادگیری |
یادگیری محاسبات مربوط به فرایند ها |
| 22 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با اندازه گیری های مربوط به بریکس |
| 23 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با اندازه گیری های مربوط به بریکس |
| 24 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با عوامل فساد زا |
| 25 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با عوامل فساد زا |
| 26 |
اهداف یادگیری |
آشنایی و یادگیری استاندارد های تعیین شده |
| 27 |
اهداف یادگیری |
آشنایی و یادگیری استاندارد های تعیین شده |
| 28 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با نحو کنسرو سازی با لوبیا چیتی |
| 29 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با نحو کنسرو سازی با لوبیا چیتی |
| 30 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول |
| 31 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول |
| 32 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با تکنیک های کمپوت سازی |
| 33 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با تکنیک های کمپوت سازی |
| 34 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با نحو کنسرو سازی از محصول زیتون |
| 35 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با نحو کنسرو سازی از محصول زیتون |
| 36 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول |
| 37 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول |
| 38 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با طعم دهنده ها و کاربرد آن ها |
| 39 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با طعم دهنده ها و کاربرد آن ها |
| 40 |
اهداف یادگیری |
یادگیری استاندارد مربوط به این مواد |
| 41 |
اهداف یادگیری |
یادگیری استاندارد مربوط به این مواد |
| 42 |
اهداف یادگیری |
یادگیری تکنیک های کنسرو سازی با این محصول |
| 43 |
اهداف یادگیری |
یادگیری تکنیک های کنسرو سازی با این محصول |
| 44 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول |
| 45 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول |
| 46 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با این مبانی وتفاوت های آنها |
| 47 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با این مبانی وتفاوت های آنها |
| 48 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول |
| 49 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول |
| 50 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با انواع تیپ های مربوط به این درس |
| 51 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با انواع تیپ های مربوط به این درس |
| 52 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی و درب بندی آن |
| 53 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی و درب بندی آن |
| 54 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با انئاع حرارت دهی محصولات |
| 55 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با انئاع حرارت دهی محصولات |
| 56 |
اهداف یادگیری |
آشنایی و یادگیری به کار گیری این مواد |
| 57 |
اهداف یادگیری |
آشنایی و یادگیری به کار گیری این مواد |
| 58 |
اهداف یادگیری |
آشنایی و نحو عمل این دستگاه ها در کارخانه جات |
| 59 |
اهداف یادگیری |
آشنایی و نحو عمل این دستگاه ها در کارخانه جات |
| 60 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصولات |
| 61 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصولات |
| 62 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با این مواد و کارایی آنها در صنعت |
| 63 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با این مواد و کارایی آنها در صنعت |
| 64 |
اهداف یادگیری |
آشنایی ویادگیری انواع مواد به کار گرفته در این موارد |
| 65 |
اهداف یادگیری |
آشنایی ویادگیری انواع مواد به کار گرفته در این موارد |
| 66 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با این تکنولوژی در این محصول |
| 67 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با این تکنولوژی در این محصول |
| 68 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول |
| 69 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول |
| 70 |
اهداف یادگیری |
آشنایی و یاد گیری این موارد در کنسرو ها |
| 71 |
اهداف یادگیری |
آشنایی و یاد گیری این موارد در کنسرو ها |
| 72 |
اهداف یادگیری |
یادگیری انواع فساد در کنسروها |
| 73 |
اهداف یادگیری |
یادگیری انواع فساد در کنسروها |
| 74 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی در این زمینه |
| 75 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی در این زمینه |
| 76 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با این مبحث و موارد به کاگیری اون |
| 77 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با این مبحث و موارد به کاگیری اون |
| 78 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با آزمون این مواد |
| 79 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با آزمون این مواد |
| 80 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با انواع غذا ها |
| 81 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با انواع غذا ها |
| 82 |
اهداف یادگیری |
ارزیابی میزان یادگیری دانشجو |
| 83 |
اهداف یادگیری |
ارزیابی میزان یادگیری دانشجو |
| 84 |
روش تدریس |
سخنرانی، پرسش و پاسخ |
| 85 |
روش تدریس |
سخنرانی، پرسش و پاسخ |
| 86 |
روش تدریس |
سخرانی و پرسش از اطلاعات دانشجویان |
| 87 |
روش تدریس |
سخرانی و پرسش از اطلاعات دانشجویان |
| 88 |
روش تدریس |
دادن پروژه های عملی |
| 89 |
روش تدریس |
دادن پروژه های عملی |
| 90 |
روش تدریس |
سخنرانی و نظر خواهی از دانشجویان |
| 91 |
روش تدریس |
سخنرانی و نظر خواهی از دانشجویان |
| 92 |
روش تدریس |
دادن پروژه و کار عملی |
| 93 |
روش تدریس |
دادن پروژه و کار عملی |
| 94 |
روش تدریس |
ارائه فایل همراه سخنرانی |
| 95 |
روش تدریس |
ارائه فایل همراه سخنرانی |
| 96 |
روش تدریس |
ارائه فایل همراه سخنرانی |
| 97 |
روش تدریس |
ارائه فایل همراه سخنرانی |
| 98 |
روش تدریس |
برسی انواع فساد و نشان دادن دسته بندی آن ها با استفاده از فایل |
| 99 |
روش تدریس |
برسی انواع فساد و نشان دادن دسته بندی آن ها با استفاده از فایل |
| 100 |
روش تدریس |
دادن پروژه و کارگروهی |
| 101 |
روش تدریس |
دادن پروژه و کارگروهی |
| 102 |
روش تدریس |
سخنرانی به همراه فایل ضمیمه |
| 103 |
روش تدریس |
سخنرانی به همراه فایل ضمیمه |
| 104 |
روش تدریس |
سپردن کار عملی به دانشجویان |
| 105 |
روش تدریس |
سپردن کار عملی به دانشجویان |
| 106 |
روش تدریس |
تدریس معکوس و استفاده از دانش دانشجویان |
| 107 |
روش تدریس |
تدریس معکوس و استفاده از دانش دانشجویان |
| 108 |
روش تدریس |
پرس و پاسخ از دانشجویان |
| 109 |
روش تدریس |
پرس و پاسخ از دانشجویان |
| 110 |
روش تدریس |
تحقیق وارئه مطالب توسط دانشجویان |
| 111 |
روش تدریس |
تحقیق وارئه مطالب توسط دانشجویان |
| 112 |
روش تدریس |
سخنرانی و پرسش و پاسخ |
| 113 |
روش تدریس |
سخنرانی و پرسش و پاسخ |
| 114 |
روش تدریس |
انجام پروژه توسط دانشجویان و ارائه ان به کلاس |
| 115 |
روش تدریس |
انجام پروژه توسط دانشجویان و ارائه ان به کلاس |
| 116 |
روش تدریس |
پرسش و پاسخ و استفاده از دانش دانشجویان |
| 117 |
روش تدریس |
پرسش و پاسخ و استفاده از دانش دانشجویان |
| 118 |
روش تدریس |
دادن تحقیق و کار عملی |
| 119 |
روش تدریس |
دادن تحقیق و کار عملی |
| 120 |
روش تدریس |
سخنرانی به همراه فایل برای ارائه مطالب |
| 121 |
روش تدریس |
سخنرانی به همراه فایل برای ارائه مطالب |
| 122 |
روش تدریس |
انجام تدریس معکوس و دادن تحقیق به دانشجو ها |
| 123 |
روش تدریس |
انجام تدریس معکوس و دادن تحقیق به دانشجو ها |
| 124 |
روش تدریس |
سخنرانی |
| 125 |
روش تدریس |
سخنرانی |
| 126 |
روش تدریس |
انجام کار عملی توسط دانشجو |
| 127 |
روش تدریس |
انجام کار عملی توسط دانشجو |
| 128 |
روش تدریس |
سخنرانی همراه ارائه فایل |
| 129 |
روش تدریس |
سخنرانی همراه ارائه فایل |
| 130 |
روش تدریس |
پرسش و پاسخ و تکیه بر دانش دانشجویان |
| 131 |
روش تدریس |
پرسش و پاسخ و تکیه بر دانش دانشجویان |
| 132 |
روش تدریس |
فایل همراه سخنرانی |
| 133 |
روش تدریس |
فایل همراه سخنرانی |
| 134 |
روش تدریس |
دادن تحقیق و برسی به دانشجویان |
| 135 |
روش تدریس |
دادن تحقیق و برسی به دانشجویان |
| 136 |
روش تدریس |
سخنرانی و استفاده از آگاهی و اطلاعات دانشجویان |
| 137 |
روش تدریس |
سخنرانی و استفاده از آگاهی و اطلاعات دانشجویان |
| 138 |
روش تدریس |
انجام کار عملی و بیان نتیجه به حالت فایل |
| 139 |
روش تدریس |
انجام کار عملی و بیان نتیجه به حالت فایل |
| 140 |
روش تدریس |
سخنرانی و پرسش و پاسخ |
| 141 |
روش تدریس |
سخنرانی و پرسش و پاسخ |
| 142 |
روش تدریس |
انجام کار عملی |
| 143 |
روش تدریس |
انجام کار عملی |
| 144 |
روش تدریس |
انجام پروژه |
| 145 |
روش تدریس |
انجام پروژه |
| 146 |
روش تدریس |
سخنرانی و پرسش و پاسخ |
| 147 |
روش تدریس |
سخنرانی و پرسش و پاسخ |
| 148 |
روش تدریس |
انجام کار عملی |
| 149 |
روش تدریس |
انجام کار عملی |
| 150 |
روش تدریس |
سخنرانی و ارائه اسناد و امار ها |
| 151 |
روش تدریس |
سخنرانی و ارائه اسناد و امار ها |
| 152 |
روش تدریس |
انجام کار عملی |
| 153 |
روش تدریس |
انجام کار عملی |
| 154 |
روش تدریس |
پرسش و پاسخ و استفاده از دیده ها و تجارب دانشجویان |
| 155 |
روش تدریس |
پرسش و پاسخ و استفاده از دیده ها و تجارب دانشجویان |
| 156 |
روش تدریس |
پرسش و پاسخ |
| 157 |
روش تدریس |
پرسش و پاسخ |
| 158 |
وظایف دانشجو |
پرسیدن اشکالات و رفع مشکلاتی که در طی انجام پروژ ها اومد |
| 159 |
وظایف دانشجو |
پرسیدن اشکالات و رفع مشکلاتی که در طی انجام پروژ ها اومد |
| 160 |
وظایف دانشجو |
ارائه دانشی که در این زمینه دارد |
| 161 |
وظایف دانشجو |
ارائه دانشی که در این زمینه دارد |
| 162 |
وظایف دانشجو |
تحقیق در رابطه با این مبحث |
| 163 |
وظایف دانشجو |
تحقیق در رابطه با این مبحث |
| 164 |
وظایف دانشجو |
شرکت در بحث و ارائه اطلاعات خود |
| 165 |
وظایف دانشجو |
شرکت در بحث و ارائه اطلاعات خود |
| 166 |
وظایف دانشجو |
انجام تحقیق و پروژه |
| 167 |
وظایف دانشجو |
انجام تحقیق و پروژه |
| 168 |
وظایف دانشجو |
تحقیق قبل کلاس در این زمینه |
| 169 |
وظایف دانشجو |
تحقیق قبل کلاس در این زمینه |
| 170 |
وظایف دانشجو |
استفاده از اطلاعات قبلی و به کار گیری مطالب جدید |
| 171 |
وظایف دانشجو |
استفاده از اطلاعات قبلی و به کار گیری مطالب جدید |
| 172 |
وظایف دانشجو |
تحقیق در رابطه با این مطلب |
| 173 |
وظایف دانشجو |
تحقیق در رابطه با این مطلب |
| 174 |
وظایف دانشجو |
تحقیق و برسی در این زمینه |
| 175 |
وظایف دانشجو |
تحقیق و برسی در این زمینه |
| 176 |
وظایف دانشجو |
بدست اوردن اطلاعات قبل تدریس |
| 177 |
وظایف دانشجو |
بدست اوردن اطلاعات قبل تدریس |
| 178 |
وظایف دانشجو |
تحقیفق در رابطه با استاندارد های تعیین شده |
| 179 |
وظایف دانشجو |
تحقیفق در رابطه با استاندارد های تعیین شده |
| 180 |
وظایف دانشجو |
ارائه تجربیات خود در این زمینه |
| 181 |
وظایف دانشجو |
ارائه تجربیات خود در این زمینه |
| 182 |
وظایف دانشجو |
برسی انواع حالات این محصول |
| 183 |
وظایف دانشجو |
برسی انواع حالات این محصول |
| 184 |
وظایف دانشجو |
برسی انواع استاندارد ها و تکنیک انجام آزمون |
| 185 |
وظایف دانشجو |
برسی انواع استاندارد ها و تکنیک انجام آزمون |
| 186 |
وظایف دانشجو |
برسی این مواد و ارائه اطلاعات خود در این زمینه |
| 187 |
وظایف دانشجو |
برسی این مواد و ارائه اطلاعات خود در این زمینه |
| 188 |
وظایف دانشجو |
انجام پروژ و تحقیق |
| 189 |
وظایف دانشجو |
انجام پروژ و تحقیق |
| 190 |
وظایف دانشجو |
به اشتراک گذاری تجربیاتی که از این فراورده دارند |
| 191 |
وظایف دانشجو |
به اشتراک گذاری تجربیاتی که از این فراورده دارند |
| 192 |
وظایف دانشجو |
برسی استاندارد های این محصول |
| 193 |
وظایف دانشجو |
برسی استاندارد های این محصول |
| 194 |
وظایف دانشجو |
بیان اطلاعاتی که از باقی دروس به دست اوردند |
| 195 |
وظایف دانشجو |
بیان اطلاعاتی که از باقی دروس به دست اوردند |
| 196 |
وظایف دانشجو |
برسی و انجام آزمایشات متعدد |
| 197 |
وظایف دانشجو |
برسی و انجام آزمایشات متعدد |
| 198 |
وظایف دانشجو |
بیان و به اشتراک گذاری مطالبی که در این باره دارند |
| 199 |
وظایف دانشجو |
بیان و به اشتراک گذاری مطالبی که در این باره دارند |
| 200 |
وظایف دانشجو |
انجام ازمایش و ارائه نتیجه به کلاس |
| 201 |
وظایف دانشجو |
انجام ازمایش و ارائه نتیجه به کلاس |
| 202 |
وظایف دانشجو |
کسب اطلاعات در این زمینه |
| 203 |
وظایف دانشجو |
کسب اطلاعات در این زمینه |
| 204 |
وظایف دانشجو |
پرسش و پاسخ |
| 205 |
وظایف دانشجو |
پرسش و پاسخ |
| 206 |
وظایف دانشجو |
ارائه اطلاعاتی که در این زمینه دارند. |
| 207 |
وظایف دانشجو |
ارائه اطلاعاتی که در این زمینه دارند. |
| 208 |
وظایف دانشجو |
برسی و ازمایشات متعدد |
| 209 |
وظایف دانشجو |
برسی و ازمایشات متعدد |
| 210 |
وظایف دانشجو |
کسب اطلاعات بیشتر با استفاده از کتاب های مرجع |
| 211 |
وظایف دانشجو |
کسب اطلاعات بیشتر با استفاده از کتاب های مرجع |
| 212 |
وظایف دانشجو |
انجام آزمایش |
| 213 |
وظایف دانشجو |
انجام آزمایش |
| 214 |
وظایف دانشجو |
پرسش و پاسخ |
| 215 |
وظایف دانشجو |
پرسش و پاسخ |
| 216 |
وظایف دانشجو |
انجام پروژه وتحقیق |
| 217 |
وظایف دانشجو |
انجام پروژه وتحقیق |
| 218 |
وظایف دانشجو |
انجام ازمایش |
| 219 |
وظایف دانشجو |
انجام ازمایش |
| 220 |
وظایف دانشجو |
مطالعه بیشتر در این زمینه |
| 221 |
وظایف دانشجو |
مطالعه بیشتر در این زمینه |
| 222 |
وظایف دانشجو |
تحقیق و انجام آزمایش |
| 223 |
وظایف دانشجو |
تحقیق و انجام آزمایش |
| 224 |
وظایف دانشجو |
مطالعه در این زمینه |
| 225 |
وظایف دانشجو |
مطالعه در این زمینه |
| 226 |
وظایف دانشجو |
تحقیق و انجام آزمایش |
| 227 |
وظایف دانشجو |
تحقیق و انجام آزمایش |
| 228 |
وظایف دانشجو |
مطالعه در این زمینه |
| 229 |
وظایف دانشجو |
مطالعه در این زمینه |
| 230 |
وظایف دانشجو |
پرسش در رابطه با تجاربی که به دست آوردند |
| 231 |
وظایف دانشجو |
پرسش در رابطه با تجاربی که به دست آوردند |
| 232 |
نحوه ارزشیابی |
ارائه تکالیف |
| 233 |
نحوه ارزشیابی |
ارائه تکالیف |
| 234 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 235 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 236 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 237 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 238 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 239 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 240 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 241 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 242 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 243 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 244 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 245 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 246 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 247 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 248 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 249 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 250 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 251 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 252 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 253 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 254 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 255 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 256 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 257 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 258 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 259 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 260 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 261 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 262 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 263 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 264 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 265 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 266 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 267 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 268 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 269 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 270 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 271 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 272 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 273 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 274 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 275 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 276 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 277 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 278 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 279 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 280 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 281 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 282 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 283 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 284 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 285 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 286 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 287 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 288 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 289 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 290 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 291 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 292 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 293 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 294 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 295 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 296 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 297 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 298 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 299 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 300 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 301 |
نحوه ارزشیابی |
انجام پروژه |
| 302 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 303 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم |
| 304 |
نحوه ارزشیابی |
ارائه تکالیف |
| 305 |
نحوه ارزشیابی |
ارائه تکالیف |
| 306 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) تألیف نفیسه جهانبخشیان |
| 307 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 308 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 309 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 310 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 311 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 312 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 313 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 314 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 315 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 316 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 317 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 318 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 319 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 320 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 321 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 322 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 323 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 324 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 325 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 326 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 327 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 328 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 329 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 330 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 331 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 332 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 333 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 334 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 335 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 336 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 337 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 338 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 339 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 340 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 341 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 342 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 343 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 344 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 345 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 346 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 347 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 348 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 349 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 350 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 351 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 352 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 353 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 354 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 355 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 356 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 357 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 358 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 359 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 360 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 361 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 362 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 363 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 364 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 365 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 366 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 367 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 368 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 369 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 370 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 371 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 372 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 373 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 374 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 375 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 376 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 377 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 378 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 379 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |
| 380 |
منبع |
کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) |