طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس بهداشت و صنایع کنسروسازی دارای 2 واحد (1 واحد نظری و 1 واحد عملی) بوده که از دروس اختصاصی می باشد. پیش نیاز برای این درس، درس زراعت و باغبانی و درس اصول نگهداری مواد غذایی است
2 هدف کلی یادگیری اصول کنسروسازی و آشنایی با انواع تکنولوژی محصولات کنسرو شده
3 شایستگی های پایه گذراندن دروس زراعت و باغبانی و اصول نگهداری مواد غذایی
4 اهداف یادگیری یادگیری اصول کنسروسازی و آشنایی با انواع تکنولوژی محصولات کنسرو شده
5 روش تدریس سخنرانی و پرسش و پاسخ و پروژه و کارگاه عملی
6 وظایف دانشجو حضور مستمر در جلسات کلاس و انجام آزمون های عملی
7 مواد و امکانات آموزشی انجام آزمون های عملی
8 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
9 فایل Pdf File
10 اهداف یادگیری ارزیابی میزان یادگیری دانشجو
11 اهداف یادگیری ارزیابی میزان یادگیری دانشجو
12 اهداف یادگیری ریشه یابی یک محصول از زمان پیدایش و تغیر کاربرد آن تا به امروز
13 اهداف یادگیری ریشه یابی یک محصول از زمان پیدایش و تغیر کاربرد آن تا به امروز
14 اهداف یادگیری آشنایی با آزمون های ارگانولپتیکی1
15 اهداف یادگیری آشنایی با آزمون های ارگانولپتیکی1
16 اهداف یادگیری آشنایی با مواد اولیه و نحوه استفاده آنها
17 اهداف یادگیری آشنایی با مواد اولیه و نحوه استفاده آنها
18 اهداف یادگیری آشنایی با آزمون های ارگانو لپتیکی
19 اهداف یادگیری آشنایی با آزمون های ارگانو لپتیکی
20 اهداف یادگیری یادگیری محاسبات مربوط به فرایند ها
21 اهداف یادگیری یادگیری محاسبات مربوط به فرایند ها
22 اهداف یادگیری آشنایی با اندازه گیری های مربوط به بریکس
23 اهداف یادگیری آشنایی با اندازه گیری های مربوط به بریکس
24 اهداف یادگیری آشنایی با عوامل فساد زا
25 اهداف یادگیری آشنایی با عوامل فساد زا
26 اهداف یادگیری آشنایی و یادگیری استاندارد های تعیین شده
27 اهداف یادگیری آشنایی و یادگیری استاندارد های تعیین شده
28 اهداف یادگیری آشنایی با نحو کنسرو سازی با لوبیا چیتی
29 اهداف یادگیری آشنایی با نحو کنسرو سازی با لوبیا چیتی
30 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول
31 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول
32 اهداف یادگیری آشنایی با تکنیک های کمپوت سازی
33 اهداف یادگیری آشنایی با تکنیک های کمپوت سازی
34 اهداف یادگیری آشنایی با نحو کنسرو سازی از محصول زیتون
35 اهداف یادگیری آشنایی با نحو کنسرو سازی از محصول زیتون
36 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول
37 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول
38 اهداف یادگیری آشنایی با طعم دهنده ها و کاربرد آن ها
39 اهداف یادگیری آشنایی با طعم دهنده ها و کاربرد آن ها
40 اهداف یادگیری یادگیری استاندارد مربوط به این مواد
41 اهداف یادگیری یادگیری استاندارد مربوط به این مواد
42 اهداف یادگیری یادگیری تکنیک های کنسرو سازی با این محصول
43 اهداف یادگیری یادگیری تکنیک های کنسرو سازی با این محصول
44 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول
45 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول
46 اهداف یادگیری آشنایی با این مبانی وتفاوت های آنها
47 اهداف یادگیری آشنایی با این مبانی وتفاوت های آنها
48 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول
49 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول
50 اهداف یادگیری آشنایی با انواع تیپ های مربوط به این درس
51 اهداف یادگیری آشنایی با انواع تیپ های مربوط به این درس
52 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی و درب بندی آن
53 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی و درب بندی آن
54 اهداف یادگیری آشنایی با انئاع حرارت دهی محصولات
55 اهداف یادگیری آشنایی با انئاع حرارت دهی محصولات
56 اهداف یادگیری آشنایی و یادگیری به کار گیری این مواد
57 اهداف یادگیری آشنایی و یادگیری به کار گیری این مواد
58 اهداف یادگیری آشنایی و نحو عمل این دستگاه ها در کارخانه جات
59 اهداف یادگیری آشنایی و نحو عمل این دستگاه ها در کارخانه جات
60 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصولات
61 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصولات
62 اهداف یادگیری آشنایی با این مواد و کارایی آنها در صنعت
63 اهداف یادگیری آشنایی با این مواد و کارایی آنها در صنعت
64 اهداف یادگیری آشنایی ویادگیری انواع مواد به کار گرفته در این موارد
65 اهداف یادگیری آشنایی ویادگیری انواع مواد به کار گرفته در این موارد
66 اهداف یادگیری آشنایی با این تکنولوژی در این محصول
67 اهداف یادگیری آشنایی با این تکنولوژی در این محصول
68 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول
69 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی این محصول
70 اهداف یادگیری آشنایی و یاد گیری این موارد در کنسرو ها
71 اهداف یادگیری آشنایی و یاد گیری این موارد در کنسرو ها
72 اهداف یادگیری یادگیری انواع فساد در کنسروها
73 اهداف یادگیری یادگیری انواع فساد در کنسروها
74 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی در این زمینه
75 اهداف یادگیری آشنایی با استاندارد های کنسرو سازی در این زمینه
76 اهداف یادگیری آشنایی با این مبحث و موارد به کاگیری اون
77 اهداف یادگیری آشنایی با این مبحث و موارد به کاگیری اون
78 اهداف یادگیری آشنایی با آزمون این مواد
79 اهداف یادگیری آشنایی با آزمون این مواد
80 اهداف یادگیری آشنایی با انواع غذا ها
81 اهداف یادگیری آشنایی با انواع غذا ها
82 اهداف یادگیری ارزیابی میزان یادگیری دانشجو
83 اهداف یادگیری ارزیابی میزان یادگیری دانشجو
84 روش تدریس سخنرانی، پرسش و پاسخ
85 روش تدریس سخنرانی، پرسش و پاسخ
86 روش تدریس سخرانی و پرسش از اطلاعات دانشجویان
87 روش تدریس سخرانی و پرسش از اطلاعات دانشجویان
88 روش تدریس دادن پروژه های عملی
89 روش تدریس دادن پروژه های عملی
90 روش تدریس سخنرانی و نظر خواهی از دانشجویان
91 روش تدریس سخنرانی و نظر خواهی از دانشجویان
92 روش تدریس دادن پروژه و کار عملی
93 روش تدریس دادن پروژه و کار عملی
94 روش تدریس ارائه فایل همراه سخنرانی
95 روش تدریس ارائه فایل همراه سخنرانی
96 روش تدریس ارائه فایل همراه سخنرانی
97 روش تدریس ارائه فایل همراه سخنرانی
98 روش تدریس برسی انواع فساد و نشان دادن دسته بندی آن ها با استفاده از فایل
99 روش تدریس برسی انواع فساد و نشان دادن دسته بندی آن ها با استفاده از فایل
100 روش تدریس دادن پروژه و کارگروهی
101 روش تدریس دادن پروژه و کارگروهی
102 روش تدریس سخنرانی به همراه فایل ضمیمه
103 روش تدریس سخنرانی به همراه فایل ضمیمه
104 روش تدریس سپردن کار عملی به دانشجویان
105 روش تدریس سپردن کار عملی به دانشجویان
106 روش تدریس تدریس معکوس و استفاده از دانش دانشجویان
107 روش تدریس تدریس معکوس و استفاده از دانش دانشجویان
108 روش تدریس پرس و پاسخ از دانشجویان
109 روش تدریس پرس و پاسخ از دانشجویان
110 روش تدریس تحقیق وارئه مطالب توسط دانشجویان
111 روش تدریس تحقیق وارئه مطالب توسط دانشجویان
112 روش تدریس سخنرانی و پرسش و پاسخ
113 روش تدریس سخنرانی و پرسش و پاسخ
114 روش تدریس انجام پروژه توسط دانشجویان و ارائه ان به کلاس
115 روش تدریس انجام پروژه توسط دانشجویان و ارائه ان به کلاس
116 روش تدریس پرسش و پاسخ و استفاده از دانش دانشجویان
117 روش تدریس پرسش و پاسخ و استفاده از دانش دانشجویان
118 روش تدریس دادن تحقیق و کار عملی
119 روش تدریس دادن تحقیق و کار عملی
120 روش تدریس سخنرانی به همراه فایل برای ارائه مطالب
121 روش تدریس سخنرانی به همراه فایل برای ارائه مطالب
122 روش تدریس انجام تدریس معکوس و دادن تحقیق به دانشجو ها
123 روش تدریس انجام تدریس معکوس و دادن تحقیق به دانشجو ها
124 روش تدریس سخنرانی
125 روش تدریس سخنرانی
126 روش تدریس انجام کار عملی توسط دانشجو
127 روش تدریس انجام کار عملی توسط دانشجو
128 روش تدریس سخنرانی همراه ارائه فایل
129 روش تدریس سخنرانی همراه ارائه فایل
130 روش تدریس پرسش و پاسخ و تکیه بر دانش دانشجویان
131 روش تدریس پرسش و پاسخ و تکیه بر دانش دانشجویان
132 روش تدریس فایل همراه سخنرانی
133 روش تدریس فایل همراه سخنرانی
134 روش تدریس دادن تحقیق و برسی به دانشجویان
135 روش تدریس دادن تحقیق و برسی به دانشجویان
136 روش تدریس سخنرانی و استفاده از آگاهی و اطلاعات دانشجویان
137 روش تدریس سخنرانی و استفاده از آگاهی و اطلاعات دانشجویان
138 روش تدریس انجام کار عملی و بیان نتیجه به حالت فایل
139 روش تدریس انجام کار عملی و بیان نتیجه به حالت فایل
140 روش تدریس سخنرانی و پرسش و پاسخ
141 روش تدریس سخنرانی و پرسش و پاسخ
142 روش تدریس انجام کار عملی
143 روش تدریس انجام کار عملی
144 روش تدریس انجام پروژه
145 روش تدریس انجام پروژه
146 روش تدریس سخنرانی و پرسش و پاسخ
147 روش تدریس سخنرانی و پرسش و پاسخ
148 روش تدریس انجام کار عملی
149 روش تدریس انجام کار عملی
150 روش تدریس سخنرانی و ارائه اسناد و امار ها
151 روش تدریس سخنرانی و ارائه اسناد و امار ها
152 روش تدریس انجام کار عملی
153 روش تدریس انجام کار عملی
154 روش تدریس پرسش و پاسخ و استفاده از دیده ها و تجارب دانشجویان
155 روش تدریس پرسش و پاسخ و استفاده از دیده ها و تجارب دانشجویان
156 روش تدریس پرسش و پاسخ
157 روش تدریس پرسش و پاسخ
158 وظایف دانشجو پرسیدن اشکالات و رفع مشکلاتی که در طی انجام پروژ ها اومد
159 وظایف دانشجو پرسیدن اشکالات و رفع مشکلاتی که در طی انجام پروژ ها اومد
160 وظایف دانشجو ارائه دانشی که در این زمینه دارد
161 وظایف دانشجو ارائه دانشی که در این زمینه دارد
162 وظایف دانشجو تحقیق در رابطه با این مبحث
163 وظایف دانشجو تحقیق در رابطه با این مبحث
164 وظایف دانشجو شرکت در بحث و ارائه اطلاعات خود
165 وظایف دانشجو شرکت در بحث و ارائه اطلاعات خود
166 وظایف دانشجو انجام تحقیق و پروژه
167 وظایف دانشجو انجام تحقیق و پروژه
168 وظایف دانشجو تحقیق قبل کلاس در این زمینه
169 وظایف دانشجو تحقیق قبل کلاس در این زمینه
170 وظایف دانشجو استفاده از اطلاعات قبلی و به کار گیری مطالب جدید
171 وظایف دانشجو استفاده از اطلاعات قبلی و به کار گیری مطالب جدید
172 وظایف دانشجو تحقیق در رابطه با این مطلب
173 وظایف دانشجو تحقیق در رابطه با این مطلب
174 وظایف دانشجو تحقیق و برسی در این زمینه
175 وظایف دانشجو تحقیق و برسی در این زمینه
176 وظایف دانشجو بدست اوردن اطلاعات قبل تدریس
177 وظایف دانشجو بدست اوردن اطلاعات قبل تدریس
178 وظایف دانشجو تحقیفق در رابطه با استاندارد های تعیین شده
179 وظایف دانشجو تحقیفق در رابطه با استاندارد های تعیین شده
180 وظایف دانشجو ارائه تجربیات خود در این زمینه
181 وظایف دانشجو ارائه تجربیات خود در این زمینه
182 وظایف دانشجو برسی انواع حالات این محصول
183 وظایف دانشجو برسی انواع حالات این محصول
184 وظایف دانشجو برسی انواع استاندارد ها و تکنیک انجام آزمون
185 وظایف دانشجو برسی انواع استاندارد ها و تکنیک انجام آزمون
186 وظایف دانشجو برسی این مواد و ارائه اطلاعات خود در این زمینه
187 وظایف دانشجو برسی این مواد و ارائه اطلاعات خود در این زمینه
188 وظایف دانشجو انجام پروژ و تحقیق
189 وظایف دانشجو انجام پروژ و تحقیق
190 وظایف دانشجو به اشتراک گذاری تجربیاتی که از این فراورده دارند
191 وظایف دانشجو به اشتراک گذاری تجربیاتی که از این فراورده دارند
192 وظایف دانشجو برسی استاندارد های این محصول
193 وظایف دانشجو برسی استاندارد های این محصول
194 وظایف دانشجو بیان اطلاعاتی که از باقی دروس به دست اوردند
195 وظایف دانشجو بیان اطلاعاتی که از باقی دروس به دست اوردند
196 وظایف دانشجو برسی و انجام آزمایشات متعدد
197 وظایف دانشجو برسی و انجام آزمایشات متعدد
198 وظایف دانشجو بیان و به اشتراک گذاری مطالبی که در این باره دارند
199 وظایف دانشجو بیان و به اشتراک گذاری مطالبی که در این باره دارند
200 وظایف دانشجو انجام ازمایش و ارائه نتیجه به کلاس
201 وظایف دانشجو انجام ازمایش و ارائه نتیجه به کلاس
202 وظایف دانشجو کسب اطلاعات در این زمینه
203 وظایف دانشجو کسب اطلاعات در این زمینه
204 وظایف دانشجو پرسش و پاسخ
205 وظایف دانشجو پرسش و پاسخ
206 وظایف دانشجو ارائه اطلاعاتی که در این زمینه دارند.
207 وظایف دانشجو ارائه اطلاعاتی که در این زمینه دارند.
208 وظایف دانشجو برسی و ازمایشات متعدد
209 وظایف دانشجو برسی و ازمایشات متعدد
210 وظایف دانشجو کسب اطلاعات بیشتر با استفاده از کتاب های مرجع
211 وظایف دانشجو کسب اطلاعات بیشتر با استفاده از کتاب های مرجع
212 وظایف دانشجو انجام آزمایش
213 وظایف دانشجو انجام آزمایش
214 وظایف دانشجو پرسش و پاسخ
215 وظایف دانشجو پرسش و پاسخ
216 وظایف دانشجو انجام پروژه وتحقیق
217 وظایف دانشجو انجام پروژه وتحقیق
218 وظایف دانشجو انجام ازمایش
219 وظایف دانشجو انجام ازمایش
220 وظایف دانشجو مطالعه بیشتر در این زمینه
221 وظایف دانشجو مطالعه بیشتر در این زمینه
222 وظایف دانشجو تحقیق و انجام آزمایش
223 وظایف دانشجو تحقیق و انجام آزمایش
224 وظایف دانشجو مطالعه در این زمینه
225 وظایف دانشجو مطالعه در این زمینه
226 وظایف دانشجو تحقیق و انجام آزمایش
227 وظایف دانشجو تحقیق و انجام آزمایش
228 وظایف دانشجو مطالعه در این زمینه
229 وظایف دانشجو مطالعه در این زمینه
230 وظایف دانشجو پرسش در رابطه با تجاربی که به دست آوردند
231 وظایف دانشجو پرسش در رابطه با تجاربی که به دست آوردند
232 نحوه ارزشیابی ارائه تکالیف
233 نحوه ارزشیابی ارائه تکالیف
234 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
235 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
236 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
237 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
238 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
239 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
240 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
241 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
242 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
243 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
244 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
245 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
246 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
247 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
248 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
249 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
250 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
251 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
252 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
253 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
254 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
255 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
256 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
257 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
258 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
259 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
260 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
261 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
262 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
263 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
264 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
265 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
266 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
267 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
268 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
269 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
270 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
271 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
272 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
273 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
274 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
275 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
276 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
277 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
278 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
279 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
280 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
281 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
282 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
283 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
284 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
285 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
286 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
287 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
288 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
289 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
290 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
291 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
292 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
293 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
294 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
295 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
296 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
297 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
298 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
299 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
300 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
301 نحوه ارزشیابی انجام پروژه
302 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
303 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
304 نحوه ارزشیابی ارائه تکالیف
305 نحوه ارزشیابی ارائه تکالیف
306 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی) تألیف نفیسه جهانبخشیان
307 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
308 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
309 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
310 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
311 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
312 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
313 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
314 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
315 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
316 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
317 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
318 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
319 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
320 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
321 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
322 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
323 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
324 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
325 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
326 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
327 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
328 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
329 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
330 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
331 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
332 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
333 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
334 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
335 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
336 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
337 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
338 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
339 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
340 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
341 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
342 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
343 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
344 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
345 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
346 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
347 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
348 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
349 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
350 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
351 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
352 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
353 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
354 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
355 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
356 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
357 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
358 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
359 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
360 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
361 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
362 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
363 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
364 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
365 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
366 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
367 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
368 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
369 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
370 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
371 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
372 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
373 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
374 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
375 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
376 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
377 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
378 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
379 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)
380 منبع کتاب شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)