دکتر امیر سالاری

دانشیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مبانی آب و مواد غذایی
2 فعالیت آبی
3 فعالیت آبی
4 ایزوترم های جذب
5 ایزوترم های جذب
6 مبانی دیسپرسیون های مواد غذایی
7 مبانی دیسپرسیون های مواد غذایی
8 مبانی ژل ها در مواد غذایی
9 مبانی ژل ها در مواد غذایی
10 مبانی ساختار پروتئین ها
11 مبانی ساختار پروتئبن ها
12 پروتئین های اختصاصی مواد غذایی
13 خواص تکنولوژیک پروتئین ها
14 پروتئین های اختصاصی مواد غذایی
15 خواص تکنولوژیک پروتئین ها
16 قهوه ای شدن آنزیمی
17 قهوه ای شدن آنزیمی
18 کیفیت تغذیه ای پروتئین ها
19 کیفیت تغذیه ای پروتئین ها
20 مبانی ساختار چربی ها
21 مبانی ساختار چربی ها
22 مبانی اکسیداسیون چربی ها
23 مبانی اکسیداسیون چربی ها
24 کربوهیدرات های اختصاصی مواد غذایی
25 آنزیم ها
26 افزودنی های مواد غذایی
27 افزودنی های مواد غذایی
28 مبانی رنگ ها در مواد غذایی
29 مبانی رنگ ها در مواد غذایی
30 ویتامین ها
31 ویتامین ها
32