1 |
مبانی آب و مواد غذایی |
|
2 |
فعالیت آبی |
|
3 |
فعالیت آبی |
|
4 |
ایزوترم های جذب |
|
5 |
ایزوترم های جذب |
|
6 |
مبانی دیسپرسیون های مواد غذایی |
|
7 |
مبانی دیسپرسیون های مواد غذایی |
|
8 |
مبانی ژل ها در مواد غذایی |
|
9 |
مبانی ژل ها در مواد غذایی |
|
10 |
مبانی ساختار پروتئین ها |
|
11 |
مبانی ساختار پروتئبن ها |
|
12 |
پروتئین های اختصاصی مواد غذایی |
|
13 |
خواص تکنولوژیک پروتئین ها |
|
14 |
پروتئین های اختصاصی مواد غذایی |
|
15 |
خواص تکنولوژیک پروتئین ها |
|
16 |
قهوه ای شدن آنزیمی |
|
17 |
قهوه ای شدن آنزیمی |
|
18 |
کیفیت تغذیه ای پروتئین ها |
|
19 |
کیفیت تغذیه ای پروتئین ها |
|
20 |
مبانی ساختار چربی ها |
|
21 |
مبانی ساختار چربی ها |
|
22 |
مبانی اکسیداسیون چربی ها |
|
23 |
مبانی اکسیداسیون چربی ها |
|
24 |
کربوهیدرات های اختصاصی مواد غذایی |
|
25 |
آنزیم ها |
|
26 |
افزودنی های مواد غذایی |
|
27 |
افزودنی های مواد غذایی |
|
28 |
مبانی رنگ ها در مواد غذایی |
|
29 |
مبانی رنگ ها در مواد غذایی |
|
30 |
ویتامین ها |
|
31 |
ویتامین ها |
|
32 |
|
|