1 |
کلیات |
|
2 |
مبانی فرآوری ضایعات |
|
3 |
اقتصاد ضایعات |
|
4 |
انواع ضایعات کارخانه های فراوری شیر |
|
5 |
انواع ضایعات کارخانه های فراوری غذاهای دریایی |
|
6 |
ارزش تغذیه ای ضایعات |
|
7 |
روش های نگه داری ضایعات |
|
8 |
مخاطرات بهداشتی ضایعات |
|
9 |
روش های فراوری ضایعات |
|
10 |
روش های نگه داری ضایعات فراوری شده |
|
11 |
استانداردهای بهداشتی و کیفی فراورده های ضایعات |
|
12 |
پالایشگاه کشتار گاه |
|
13 |
انواع ضایعات کشتارگاه های دام و طی |
|
14 |
آشنایی با مراکز علمی و پژوهشی |
|
15 |
آشنایی با مراکز دولتی مرتبط |
|
16 |
ضایعات فرآورده های لبنی |
|
17 |
ضایعات مرکبات |
|
18 |
ضایعات رستورانی |
|
19 |
ضایعات واحد فرآوری میوه و سبزی |
|
20 |
ضایعات عرقیجات |
|